Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaałamany mąż

moja żona to flejtuch

Polecane posty

Gość gość
hahah gdyby nie wzmianka o przedszkolu to pomyślałabym że autor jest moim mężem :D

Gość blondyna3333
A co prl ma do śmierdziucha i zaniedbanego dziecka. Natura człowieka i nawyki nie wynikają z ustroju. Siedzi nierób w domu, nic nie robi i nawet nie zadba o podstawowe rzeczy. Da się to odnieść do jakiej epoki?Chyba prehistorycznej

Gość gość
ma zwyczajnie dość, facet sprowadził ją do roli służącej i ona się zbuntowała, myślę że jakby poszła do ludzi to odzyskałaby poczucie własnej wartości a co za tym idzie chęć do życia- bo niemycie się to już oznaka silnej depresji

Gość gość
Pewnie czeka zebys normalnie otworzyl gebe do niej ale bez pretensji,ze co sie dzieje. Nie rozmawiasz z nia. Nie dziwie sie jej.

Gość blondyna3333
Niemycie siebie i niedbanie o dziecko to nie jest żadna depresja. Niech zasuwa do pracy, odciąży z tego obowiązku męża, choćby częściowo. Wówczas nie bedzie czuła się służącą, bo normalny mąż będzie poczuwał się do jakiś obowiązków domowych. Jakby tak chcieć wszystkich brudasów uznać za osoby z zaburzeniami psychicznymi- to aż boję się pomyśleć jakby to wszystko wyglądało

Gość gość
blondyna- myślę że się mylisz. Jego żona nie była taka wcześniej, a naprawdę siedzenie tydzień z nieumytymi zębami jest myślę nie do wytrzymania i sobie by tego z lenistwa nie robiła tak o. Ma dość, kto by nie miał- całe życie robiłą co chciała a tu nagle buum, zarobione życie bez perspektyw, dzień w dzień dzień świstaka, każda by zwariowała

Gość gość
"Niemycie siebie i niedbanie o dziecko to nie jest żadna depresja" - no akurat takie zachowania są typowe przy stanach depresyjnych, więc jak się nie znasz, to nie próbuj mędrkować

Gość gość
3 małych dzieci, dom i mąż widziany wieczorem.Co to za życie.Ani nigdzie wyjść, ani nic sensownego zrobić.Dzień podobny do dnia, niekończąca się praca, której nie widać.

Gość gość
chyba ci się epoki pommyliły- prl się skończył a z nim żona- służąca i matka polka xx raczej tobie sie pomylilo, skoro matka polka to przezytek, to dlaczego ten prosiak nie idzie do pracy? Te co tak bronia tego pasozyta same siedza z d****i i cuchna, zwalaja na faceta, ktory z********a na rodzine,ale zadnej juz nie przyjdzie do glowy, zeby isc samej do pracy, to i facet znajdzie czas na dom haha ale lepiej juz siedziec z p***a i narzekac co nie?