Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lubicie bardzo wysokich?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy lubicie bardzo wysokich facetów? Chodzi o wzrost koło 2m aż. Wcześniej jakoś sie nie zastanawialem ale kilka dni temu usłyszałem, że z takim wzrostem (mam 201cm) to będzie mi naprawdę ciężko kogoś znaleźć... troche kiepsko więc ...:( no i wlasnie już nie wiem

Gość gość
Ja bym Cie brala, bo sama mam 180cm :)

Gość gość
no zalezy wlasnie od wzrostu kobiety :)

Gość gość
wzrost to nie wszystko, wole inteligentnego przystojniaka 180 niz brzydką glupią tyczke. Pokaz lepiej foto

Gość gość
jesli jestes umiesniony to pewnie dobrze wygladasz i niejednej moglbys sie spodobac :)

Gość gość
Dojrzałbym Cie na pewno:) mimo że patrze z takiej wysokości staram się ogarniać wszystkie poziomy, a zresztą... pewnie trudno nie zwrócic uwagi;)

Gość Limeja
Ja nie lubię. Ale wzrost i ogólnie wygląd faceta ma dla mnie drugorzędne znaczenie. Ważniejsze są charakter, inteligencja i wiek. Ja mam 164 cm i najbardziej podobają mi się faceci 170-180cm.

Gość gość
OK, no tak masz racje wygląd to nie wszystko...

Gość gość
zalezy, jesli bardzo szczuply to nie jest to atrakcyjne, ale jesli sredni to ok, masz duzy wybor jest duzo kobiet 170 i wzwyz

Czy aby napewno sam wygląd faceta nie ma aż takiego znaczenia? :)

Gość Limeja
Dla mnie nie ma... Owszem, wizualnie podoba mi się pewien typ - umięsniony i śniady, gęstowłosy, wydatne kości policzkowe, gładka skóra... a mój ex którego pokochałam i z miłości wydawał mi się najpiękniejszy :D był łysy, gruby, owłosiony na całym ciele, miał krzywe zęby i żebra, złamany nos. To Wy, facec****atrzycie przede wszystkim na urodę... niestety. Aż się nie przejedziecie.

Drogie Panie, w końcu Wy jesteście tą płcią piękną, więc nie dziwcie się, że mężczyzn przyciągają Wasze wdzięki i uroda :) Jeszcze jak kobieta ładna i inteligenta to już w ogóle jest wtedy ideał, bo same piękności, które w głowie mają pustkę powietrzną, to zdecydowanie tylko przez wielu panów takowe panie są traktowane jak ' w sam raz na jeden raz' .