Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irmina84

co sądzicie o zielonej kawie, naprawdę odchudza?

Polecane posty

Gość Irmina84

Cześć mam 10 kg nadwgi, od 2 miesięcy jestem na diecie odchudzającej, schudłam już 10 kg. We wrześniu urodziłam synka i pozostało mi sporo kilogramów. Nie do końca iwrzyłam w suplementy diety które pomagają w odchudzaniu, ale byłam tak zdesperowana, że sięgnełam po zieloną kawę. Mój sukces to nie tylko tabletki z ekstraktem z zielonej kawy, nie jem po 18:00 i staram się zdrowo i regularnie odżywiać. Mam 2 małych dzieci więc, pracuję zawodowo i o czasie naćwiczenia nie ma mowy. Czy jest ktoś kto zarzywał zieloną kawę? a może polecicie coś innego? Wybrałam już 2 opakowania i myślałam teraz o ekstrakcie z ACAI? Czekam na opinie.

Gość Irmina84
dodam tylko że prowadzę bloga o tematyce prozdrowotnej, gdyby ktoś chiał zerknąć to zapraszam: zielarniaimbir, zamieściłam tam więcej informacji o zielonej kawie.

Gość ogi2
Jeżeli chodzi o zielona kawę to na pewno nie polecam nikomu tabletek Green Coffee Plus.Tabletki oprócz tego że powodują problemy z żołądkiem to do odchudzania nie wnoszą kompletnie nic.

Mi nie pomogla ani zielona kawa ani jagody acai. Niestety nie ma innej recepty na zgrabne cialo jak ruch I dieta :)