Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _BLE BLE_

Kto z was uważa że będzie do końca życia sam

Polecane posty

Gość gość
ja będę chyba na 98 procent sama do końca życia bo tak mi się ułożyło życie .... albo interesują się mną żonaci aLBO JACYŚ ŻULE skretyniali a nikt porządny i normalny ;/ albo młodsi :/ albo tacy co by chcieli abym na nich tyrała ....a ja siły nie mam żeby tyrać za dwóch a zresztą nie jestem jakimś frajerem żeby na faceta pracować bez przesady A poza tym lubię też święty spokój a nie żeby ktoś chodził i marudził mi poza tym nie chcę mieć dzieci Oczywiście są też wady bycia samemu np. brak przytulenia ..... ale bez tego można jednak żyć ... Wiele osób w małżeństwie też cierpi na brak przytulenia ;/ jak coś to kupię sobie psa do przytulania ...... Oczywista sprawa , że na ludzi samotnych społeczeństwo niezbyt dobrze patrzy ale kto powiedział , ze społeczeństwo ma rację .... :) chyba pozostaje wyjście znaleźć zalety w stanie jakim się jest czyli w samotności

Gość duszek100
...ja napewno będę sama, przykre to,ale na to wygląda

ciekawe czy jakaś go zechciała i śmiech słyszeliście coś podobnego na swój temat ?

Gość gość
Ja będę sam ze względu na to, że nie jestem atrakcyjny a poza tym jestem nieśmiały. Raczej nie jestem dobrym materiałem na chłopaka. http://niesmiali.net.pl

Gość gość
ble to głosy w głowie ci mówiły. bierzesz leki regularnie

Gość do google
umiesz programować ?

Myślę, że jak Ble Ble wyszedł do ludzi, to mu głosy znikną. Jak siedział ciągle w domu, to można zwariować, nic dziwnego.

"ja będę chyba na 98 procent sama do końca życia bo tak mi się ułożyło życie .... albo interesują się mną żonaci aLBO JACYŚ ŻULE skretyniali a nikt porządny i normalny ;/ albo młodsi :/" x Typowa "samotna" kobieta... :D

co dziś porabiacie ja jeszcze nie wiem może pod wieczór wyjdę na spacer na razie siedzę w domu bo pada

gdy bym był bardziej śmiały i przystojny to bym zagadał do jakiejś fajnej kobitki ale nie jestem więc dupa blada :o a wy ?

Ja to zagaduje jak mi się jakaś bardzo spodoba, ale same zajęte jak wiecie. Byłem w kościele, sport pooglądam, nie wiem może się chwile jeszcze przewietrzę, no i pouczę francuskiego. Pogoda do spania.

Ja też nie zagaduje raczej. Zresztą moj typ urody nie daje mi predyspozycji do tego typu zachowań, większość odebrałaby mnie jako jakiegoś g****iciela. A i śmiałości nie mam, bo powinna być ona czymś poparta :D x Moim zdaniem słusznie robisz bleble ze nie zagadujesz, bo taka forma poznawania wymaga jednak ponadprzeciętnego wyglądu. Przeciętni lub ci poniżej najczęsciej poznają się po prostu przez znajomych

A jaki masz typ urody? Dużo PUA nie jest przystojniakami. Trzeba olać wszystko i zagadywać, a nie jakieś wymówki. Trzeba być zadbanym, czystym, fajnie ubranym i tyle.

Gość gość
:classic_cool:

faceci PUA nie są przynajmniej nieśmiali już nie mówię przystojni raczej nie da się poderwać kobiety nie mając urody przynajmniej przeciętnej chyba że kobieta pijana hehe :D

Sprawdź pocztę Ble Ble. Ale może można wytrenować pewność siebie.