Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _BLE BLE_

Kto z was uważa że będzie do końca życia sam

Polecane posty

google a kogo wolisz kobiety czy facetów x rodzice wiedzą ? x tylko się nie obraz się za moje pytania ok

ja też bym miał obawy gdy bym był powiedzmy bi ale moja mama by to przeżyła chyba kocha mnie jak twoi cie kochają a na pewno tak jest to też by przeżyli x a znajomi wiedzą ?

Gość gość
on nie ma znajomych

Tak przeżyli by to na 100% :) Nikt ze znajomych nic nie wie (to jest mój sekret) ;)

Gość gość
Ja nigdy nie będę sama. Zawsze gdzieś obok mnie pałęta się fubuś.

Gość gość
30% ludzi na swieci jest samotnych i bezdzietnych a więć na kogoś musi pasć

Gość gość
ja jestem pewna że będę sama bo nie toleruję ludzi wokoło siebie, najlepiej czuję się całkiem sama, nie wyobrażam sobie obok siebie człowieka który ma jakieś potrzeby inne niż moje, za długo byłam podległa facetom i innym żeby terazich tolerować, za mocno Ci ludzie mnie wykorzystali, teraz chcę być totalnie sama.

Czasem pewnie by poznały, że się nie ma doświadczenia. Ale trzeba to olewać i ćwiczyć pewność siebie. I później powinno być coraz lepiej. Innej drogi nie ma. Np. chodzę na lekcje języka i z tą babką mam dobry kontakt, ona jest gadatliwa, dużo mówi, ja też się trochę odzywam. Po polsku i francusku. Po polsku też czasem gadamy po lekcji itp. Żartuję z ekspedientkami, czy zamienię dwa zdania. Praktyka czyni mistrza. Żałuję tylko, że kasy nie mam.

Gość gość if
w sensie,ze bez partnera ,to raczej przewiduję ,że będę osobą samotną a tak ogólnie to jestem zwierzęciem stadnym,lubianym,ale bywa,że potrzebuję ciszy,i samotności również

Gość gość
Nie mam kasy, jestem biedny, laski jak to słyszą bledną W dodatku jestem nieśmiały ale nie ogarniam pały, stoi wryta niewzruszona, taka ciepła napalona na jakąś fajną c**eczkę, co by dała, się zaprosić, na randeczkę. Biorę żel na kłaki swoje, fajną koszulę, podboje mam już pewne tej północy Tysiąc lasek, tysiąc kroczy już przed sobą wyobrażam, i tak będzie, bo, powtarzam najważniejsza pewność siebie, zdanie innych szczerze j***e!!

Gość gość
:)

Gość gość
A która chciała by takiego nieudacznika jak ty Ble Ble?

Gość dawny cream
ja wiem ze bede na 100% zawsze sam

Gość gość
marudzisz cremik :)

Gość dawny cream
nie marudze tylko pisze tak jak jest i bedzie

Gość gość
Darkera coś nie ma i nie ma. Widać ciekawsze rzeczy ma do roboty niż kółko wzajemnej adoracji nieudaczników.