Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wstyd chodzic po ulicy z wozkiem ktory bedzie teraz w biedronce?

Polecane posty

Gość wielbicielka taniego zarcia
Ale jesteś zalosna , istny kołtun z ciebie, moralność pani Dulskiej czytałaś ? Interesuje cię tylko co ludzie powiedzą, ludzie maja większe problemy od twojego wózka Boże myślisz ze każdy bedzie wlepial wzrok w ten wózek??? mnie j***e czym jeżdżą obce bachory, A ciebie nie stać na inny kupujesz w Biedrze na promocji, i co ? Nic , chcesz udawać bogaczke weź kredyt i kup wózek za 2 tysiące. Boże zenada, i jeszcze roztrząsać to bo logo bo z biedry, nie wierze. Ale jesteś płytka i pusta laska

Gość gość
Dodam,ze dzis ogladalam xlandera xs i bylam gotowa go wziac,dopoki troche nie pojezdzilam po sklepie. Myslalam,ze sie rozpadnie. Mam nadzieje,ze ten z biedronki okaze sie stabilniejszy:P

Napewno ten z biedry najlepszy pojezdzi twój bachorek conajmniej 10 lat a potem swoje dzieci bedzie w nim wozil

Trochę asertywności dziewczyno , i kup juz ten wózek z biedry a na spacer zakładaj chustę na głowę i ciemne okulary żeby cię nikt nie rozpoznał, obys go kupiła bo jeszcze się okaże ze go nie dostaniesz bo takie rzeczy rozchodzą się w mgnieniu oka i kupisz sobie upragniony droooogi tylko ceny nie odklejaj niech każdy widzi. A co

Gość wifigdańsk
a co to za wstyd ze z biedronki? w jakim ty miescie mieszkasz ze wstydzisz się zakupow w biedronce? a co do samego wozka to jak dla mnie niepraktyczny. za lekki i prawie nie ma miejsca na zakupy. no chyba ze idziesz tylko na spacer. ja mam cos podobnego http://allegro.pl/wozek-spacerowy-b-o-b-revolution-se-mega-okazja-i4069423149.html mocny,duze koła (dają rade przy zaspach snieznych oraz na piasku plazowym a takimi małymi kółeczkami po piasku nie pojedziesz). ale kazdy ma swoj gust:)

Gość gość
Na plaze mam daleko,na zakupy jezdze samochodem:P i brak mi pewnosci siebie,to fakt,dlatego pytam sie was o zdanie:P wozek z duzymi kolami i ciezki na kazdy teren mam. Potrzeba mi cos lekkiego wlasnie z koszykiem na drobne zakupy.chowac sie nie zamierzam,ale jakos tak dziwnie sie czulam z mysla,ze wozek z biedronki:p wiem,ze glupota,ale ja taka glupia jestem:P ale szpanowac tez nie lubie :P w druga strone tez to sie tyczy.

Gość gość
Autorko ja bym po ten wózek stawiła się zaraz po otwarciu bo pewnie rozejdzie się jak świeże bułeczki, tym bardziej, że nie wystawią go w ilościach hurtowych i zobaczysz, że niejedna mama będzie go z Tobą oglądać, widziałaś jakie są tłumy w Lidlu jak są art. dla niemowląt, czasami trudno mi się dopchać do koszyka, zawsze idę tam zaraz po otwarciu bo pod koniec dnia nie ma już na co liczyć.

Gość gość
Przecież to nie jest wózek made in biedronka tylko wózek chyba niemieckiej firmy a wiadomo niemcy robią porządne rzeczy ,ten sam wózek w identycznym kolorze w necie kosztuje ileś tam euro gdzie w przeliczeniu prawie 400 zl a w biedrze chyba połowa z tego o ile dobrze pamietam z gazetki.Nie ma sie czego wstydzić. Sorry pisze z telefonu

Gość wifigdańsk
a no jak chcesz tylko na specery to ok. (plaza to tylko przyklad-chodzilo mi o trudne tereny-np las czy jakas nieasfaltowa droga). ale jak na miejskie spacery tylko to wozek jest wsam raz,tyle ze ja mialam przy 1 dziecku podobne spacerowki to pekały po kilku uzyciach i wogole jechac się nie dało tymi plastikowymi kółeczkami. ja sobie bardzo chwalę ten mój trójkołowiec bo jest praktyczny i nie do zdarcia no i wszystko w jednym,.nie muszę miec 10 wozkow na kazdą okazję ale - kazdy ma swoj gust,jesli taki ci się podoba to oczywiscie niewstyd ze to z biedronki,u nas np kupują w biedronce i lekarze i panie urzędniczki i duzo osób na wysokich stanowiskach i nie rozumiem naprawde dlaczego miałoby byc wstyd ze to z Biedronki.

Gość gość
Po czym stwierdzasz kto jest kim lekarz w biedrze w kitlu robi zakupy .

Gość gość
wie pewnie dlatego, że każdy każdemu zagląda do koszyka

Gość gość
i patrzy jakie kto siaty w rękach niesie - z Biedronki, Almy czy jeszcze droższego sklepu.

Gość wifigdańsk
po tym stwierdzam,ze to nasi lekarze z przychodni to wiem,jak wyglądają.

Gość gość
Dobra, w jakiej gazetce ten wózek? Nie mogę znaleźć, a też ciekawam:)

Gość gość
Sprawdz na necie, jest od jutra. Boje sie tylko,ze to bedzie po prostu tandeta,a na pewno nie pogonie tam z samego rana. Trudno jak wykupia,nie musze go miec za wszelka cene. Gorzej jak sie okaze,ze to na byla okazja i bede zalowac:P

Gość gość
wstyd to kraść! Ja mam wózek za kupę forsy i jestem mega wk...wiona na niego - porażka. Ale córka juz niewiele w nim jeżdzi ma prawie 2 lata. Dlatego uważam, że tańszy wózek może być super i nie ma sie czego wsydzić

Gość gość
A i to jest dobra firma - kupuje zabawki od nich i jestem zadowolona, więc i wózek może okazać się strzałem w 10.

Gość gość
dajcie foto tego wózka

Gość gość
Wpisz kinderkraft siesta

Gość gość
Spoko jest, jakbym miala sie prtzyczepic to do podwójnych kół z przodu.

Gość gość
Dzięki gościu. Spoko wózek. Cena super. W carrefourze widzialam wozki za 99zł, ale to nawet koło wózka nie leżało.

Gość gość
kurde dziewczyno co sie zastnawiasz, super wózeczek, ja 8 lat temu kupiłam podobny z coneco ale wtedy kosztował 300 zł! Jakbym mogła kupić taniej to pewno, żebym kupiła! Tylko frajerzy przepłacają :D

Gość Lilliana
ja mam 9 letni wózek, dała mi go żona kuzyna, po dziecku, więc juz nie kupowałam, bo ten jest w bardzo dobrym stanie, więc mi się nie chciało zawracać głowy. w życiu bym nie pomyślala że to jakiś wstyd mieć tańszą lub używaną, ale sprawna rzecz. już prędzej powodem do wstydu jest dla mnie ciągłe uleganie modzie.

Gość gość
Sorry WIFI GDAŃSK byłam przekonana że w Gdańsku mieszkasz patrząc na nick a tutaj widzę ze na wsi jednak, skoro znasz lekarzy i urzędniczki ,bo ja mieszkam w Gdańsku i nie znam ani lekarzy ani urzędasów nie wiem kto kupuje w biedrze czy innym sklepie nie obchodzi mnie to ,no ale ja mieszkam w mieście na wiosce pewnie też bym wszystkich znała.

Gość gość
autorko jesteś psychiczna wiesz? ja mam tani wózek spacerowy z reala i się nie wstydzę w czym kobieto masz problem? ludzie maja w gorszym stanie rzeczy i się cieszą......

Gość gość
://gazetki.biedronka.pl/g265,wiosenne_porzadki.html#/Wiosenne%20porz%C4%85dki/20

Gość gość
a ja ostatnio w biedzrze kupiłam rękawice kuchenna za 13 zl o uwielbiam robić tam zakupy :) a ten wózek kupiłabym jakbym potrzebowała wózek znajdziecie na necie w gazetce Wiosenne Porządki

Gość gość
oczywiscie ze nie jest wstyd co to w ogole za pytanie jest :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
Wózka bym się nie wstydziła, wstyd przychodzi dopiero wtedy kiedy za długo się człowiek zajmuje kafe i tam dowiaduje różnych rzeczy także ja zaczęłam się wstydzić kafeterii i jak ktoś pyta czy czytałam lub jak oceniam dziewczyny które..bla bla bla to mówię "A co to jest kafeteria? " :D

Gość gość
Jak on ma prastikowe kółka i tylko dwa poziomy regulacji oparcia to jak dla mnie to dno. Nie sam wygląd się liczy.