Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bilotka

leginsy teraz co myslicie

Polecane posty

Gość gość
w sumie fajne, nosiłam podobne, ale jak bylo bardzo zimno i kolorystyka troche inna. teraz jak jest cieplej to w sumie juz troche lipa nosic bo za cieplo. teraz nosze bardziej takie w kwiaty i ciensze http://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/leginsy-w-kwiatki-19680896.jpg szukam teraz takich tez w gwiazdki, bardzo mi sie spodobal ten wzor. widzialyscie gdzies moze w sklepie w wawie gdzies??

Gość gość
dla 13 letnich dziec***asują

Gość gość
Dobre dla kogoś mieszkającego w górach z masą śniegu :-) Wolę bez wzorków.

Gość gość
Pogrubiaja nogi .Jesli szczuple to fajnie wygladają ale jeśli grube to nie polecam .

Gość jennyana
świetne są ale dla szczupłych dziewczyn ... Podobają mi się na kimś aczkolwiek ja bym nie kupiła sobie takich bo czuła bym się w nich idiotycznie ale jak widzę w nich dziewczyny na ulicy to dobrze to wygląda

Gość gość
leginsy to najbardziej aseksualna częśc garderoby jaką może założyć kobieta, dziewczyny zadbajcie o siebie, ładne rajstopki-pończoszki, wysokie szpileczki a nie jakieś g***o dobre do sprzątania w domu

Gość gość
myślę ,że złodziejowo jest w każdej sekundzie mojego życia

Gość gość
wyglądają na bardzo grube. teraz już można powoli ubierać się w cieńsze leginsy i do tego ładna tunika, płaszczyk i można lecieć na spotkanie wiosny:)

Gość Kaczkax
ładne. Leginsy niekobiece? Taak bardzo niekobiece, że mój facet szaleje na widok mojej pupy w leginsach i stringach :)

Gość gość
leginsy sa zawsze modne i zawsze dobrze wygladaja wiec czemu nie :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY