Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolkaaa

Jaki termometr macie dla dziecka?

Polecane posty

Gość przyjaciolkaaa

Szukam jakiegos dobrego zeby szybko mierzyl zeby nie meczyc malucha.

Gość gość
Mam Microlife NC 100 jest dokładny i szybki są owszem lepsze ale też są droższe za ten dałam 119 zł 3 lata temu i nadal służy, porównywałam z rtęciowym i elektronicznym zwykłym pod pachę mierzą tak samo .

Mam ten sam co koleżanka wyżej. Też kosztował coś koło 100 2 lata temu. Mierzy szybko i dokładnie, tylko trzeba wiedzieć jak zmierzyć (przeczytać instrukcję obsługi), za każdym razem jak sprawdzam ze zwykłym u siebie to jest +/- 0,1 różnicy.

rossmax. Daliśmy za niego chyba coś około 130 zł ale opłacało się. Sprawdzą się za każdym razem. Łatwy w obsłudze. Jak narazie nie narzekam

Gość gość
Jabmam tech-med i jestm bardzo zadowolona. Bezdotykowy a o dziwo bardzo dokladny. Mierzy tak jak rteciowy,zreszta nawet go sie kalibruje pod rteciowy i potem dobrze kalibracje trzyma.

Gość gość
mam kardioline termometr jestem bardzo zadowolona wcześniej kupiłam w lidlu term bezdotykowy i padł.

Gość gość
Ja mam z Tech-Med, niedawno dopiero go kupiłam na allegro za 125 zł z przesyłką. Póki co świetnie się sprawuje :).

Gość gość
też mam kardioline i nie mam zastrzeżeń, mam model KL 80-cena około 80 zł na ceneo plus przesyłka

Gość gość
Można wyszukać sobie dobre termometry przez portal http://rankingtermometrow.pl. Masz tutaj ranking z ocenami poza tym każdy jeden termometr ma swój opis i zdjęcie także wiadomo jak działa jak wygląda i całą resztę.

Gość gość
Polecam Classic niemiecki solidny z wieczystą gwarancją także powinien przeżyć i mnie i moje dzieci. Dobrze że nie ma rtęci bo zawsze mnie ta trucizna stresowała zwłaszcza jak byłam młodsza. W ogóle fajnie że już się nie produkuje takich rtęciowych z tego co wiem, super że udało się zastąpić czymś tę substancję.