Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można porzucić jedzenia mięsa z dnia na dzień

Polecane posty

Gość gość

j/w w temacie, czy moge tak po prostu z dnia na dzień przestać jeść na 3 tygodnie a najlepiej na wiele miesiecy lub na zawsze? nie zmieniając nic innego w diecie, po prostu porzucając mieso i już?

Gość gość
ciekawy temat, ale myślę, że tak z dnia na dzień to nie jest łątwo. Ja nie jadam mięsa od 30 lat, ale również chciałabym nie jeśc innych rzeczy, wiem, że jest to bardzo trudno, ale jak masz siłę woli, to próbuj ..:)

Gość gość
Nie możesz nic nie zmieniać w diecie bo musisz uzupełniać białko - czyli wprowadzić dania z roślin wysokobiałkowych.

Gość gość
Pytam, ponieważ kiedyś porzuciłem jedzenie mięsa na 2 tygodnie, całkowicie i wydawałem się jakby bardziej młody? miałem taką białą, świeżą cerę, jakby wiecej energii. Za jakiś czas chcę dowiedzieć się jaką mam grupę krwi, bo z tego co czytałem ma to znaczenie, ale wolałbym jednak po prostu rzucić mieso chociaż na mieso i zobaczyć różnice...

Gość gość
jak się dobrze czujesz, to rezygnuj, ja nie wiem, jakie jest życie z mięsem, ale wiem jakie jest bez - całkiem dobrze funkcjonuję :)

Gość gość
odswiezam temat

Gość gość
Przez 3 tygodnie pewnie ci nic nie będzie. Ja jako nastolatka porzuciłam jedzenie mięsa bez zmian w diecie i nabawiłam sie silnej anemii. Mięsko dobre jest:-)