Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komunia do zrobienia

Menu na komunię w domu, co o nim myślicie?

Polecane posty

Gość gość
ja tam bym zwyczajnie podała na obiad zupe brokułową. Jest smaczna i ma sliczny kolor, młode ziemniaczki z koperkiem i masłem, pieczone filety z indyka z rodzynkami lub kurczak z miodem (na słodko) i do tego do wyboru: marchewka z groszkiem, mizerie i miske zielonej sałaty z sosem smietanowym słodko kwaśnym. Z miesa na obiad bym jeszcze przygotowała takie 'kieszonki' ze schabu wypełnione pieczarkami. Zamiast koreczków dla dzieci (pracochłonne) wolalabym kabanosy podac w szklankach jak paluszki słone:D ciasteczka luzem dla dzieci to swietny pomysł, wezmą w łapke i lecą dalej sie bawic :) Na kolacje mozna zrobic dzien wczesniej sałatke gyros i podac mieso pozostale po obiedzie dokladajac do tego jakies kotleciki szwedzkie, pomidory z cebulką, rzodkiewki itp

Gość gość
Do 06:29 moje chlopaki juz sa dorosle i tez tam nie jadaja i nigdy nie byla to dla nich atrakcja.Fakt, mysmy kilka razy jak inni rodzice zabrali ich tam i do mc donalada ale chlopakom wcale tam nie smakowalo.Za to bardzo lubia wloska kuchnie i czesto bywaja w takiej restauracji.Takze KFC nie jest dla wszystkich atrakcja jest to raczej szybkie jedzenie jak nie ma sie czasu na nic innego lub lubia to dzieci.Moje uwielbialy super lody czekoladowe z owocami i to byla mega atrakcja.