Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam niech mnie ktoś uspokoi i odpowie! Proszę o opinie!

Polecane posty

Gość gość

Około 2,5 godziny po przyjęciu 1 tabletki z kolejnego nowego opakowania wystąpił u mnie jednorazowy luźny stolec. Nie biegałam do toalety kilka razy, a w ulotce jest uwzględniona nasilona biegunka, więc to się chyba nie kwalifikuje? Następnego dnia przyjęłam na raz 2 tabletki. Dziś jest mój drugi dzień 7 dniowej przerwy. Od przedwczoraj południa przyjmuję antybiotyk, bo jestem chora i jest to konieczne. Dodam, że przy każdym stosunku o***tym przy tym opakowaniu uważaliśmy z partnerem i partner ani razu nie kończył we mnie, lecz zawsze na zewnątrz. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
Nie martw się na pewno nie jesteś w ciąży. Biegunka a luźny stolec to różnica. Teraz uważaj przy antybiotyku bo on osłabia działanie anty..:)

Gość gość
niepokalane poczęcie, z tego co mi wiadomo, bylo tylko raz, 2014 lat temu :)

Gość gość
Żeby Cię uspokoić to chyba trzeba by parę razy w twarz uderzyć.. ile tygodni jeszcze będziesz ten sam temat zakladac? kurna! Test przecież mozesz juz wykonać! Moze jego wynik Cię w końcu przekona :-o

Gość netti29
pamietaj o braniu probiotyków przy antybiotyku również tych ginekologicznych, po biegunce uzupełniaj płyny i składniki mineralne np. pijąc orsalit rozpuszczony w wodzie, ogólnie dużo pij, przyjmuj probiotyk zgodnie z zaleceniem - ja biorę godzinę po antybiotyku

Gość gość
Zrobilas test?