Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadalmysle

minęło 2 i pól roku a ja

Polecane posty

Gość nadalmysle

Nadal cierpię. Cierpię po 2,5 roku , nie potrafię o nim zapomnieć. Czasami go widzę - mieszkamy niedaleko siebie. Co mogę zrobić żeby juz nie myśleć o nim ?

Gość gość
Nie wierzę :D Nie ma tam innych *****czy?

Gość nadalmysle
Bardzo się przywiązuje. Kocham go i nie potrafie zwrócić uwagi na nikogo innego

Gość mama kasiaaa
ja cierpiałam kilka dobrych lat, dopiero jak urodziłam dziecko przestalam myslec o glupotach

Gość nadalmysle
Jak go znienawidzić / obrzydzić / zapomnieć. No nie wiem

Gość gość
co ci zrobil, wyrzadzil ci jakas krzywde ? to pomaga zapomniec jesli byly partner nas skrzywdzil

Dlaczego chcesz go znienawidzić? To ja opluwanie samej siebie. Przecież za coś go kochałaś. Wielkie miłości nigdy się nie kończą. Po prostu odchodzą w zapomnienie. Musisz się pogodzić z tym, że nie będziecie już nigdy razem. Że ona ma Cię na wyciągnięcie ręki a jednak nie chce wrócić. To boli, uwierz mi , wiem. Ale nie warto żyć przeszłością. Powinnaś spróbować stworzyć nowy związek. To najlepsze lekarstwo na starą miłość.

Gość gość
Też tak kiedyś miałam/nadal mam. Po rozstaniu 2 lata nie mogłam o nim zapomnieć. Nie wchodziłam w inne zwiazki itp. W którymś momencie sie zmusiłam, zaczełam umawiać z innymi, nie udało mi się jeszcze w nikim zakochać, ale widzę, ze coraz mniej o tamtym myśle, i moze za jakiś czas się zakocham. Moj związek trwał 4 lata i był bardzo udany. Problem polegał na tym, ze on wyjechał za granice a ja nie mogłam. Moim zdaniem najtrudniej zapomnieć o tych dobrych facetach a nie o takich którzy Cie skrzywdzili,