Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zalamana, wstydze sie sama siebie

Polecane posty

Gość gość

Moze zaczne od tego ze mam dopiero 20 lat, a juz moja zmora sa ROZSTEPY !!!!:/ ostatnio duuzo przytylam przez tarczyce i zaczely sie pojawiac ;( coraz wiecej i wiecej... nawet jeden rozstep jest pod brzuchem na ... wiadomo... taki czerwony najgorzej martwi mnie brzuch..binne czesci ciala zawsze sie zasloni ale wez sie pokaz z takim brzuchem na plazy... tak mi wstyd... brzydze sie sama siebie.;(;(

No niestety rozstępy nie mają nic do wieku. Nie za dużo można tez z nimi zrobić, kiedy ma się predyspozycje.

Nikt nie jest idealny, każdy ma jakieś mankamenty, wszystko i tak siedzi w głowie. Na pewno masz atuty, które inni ci zazdroszczą (może twarz, może włosy, piersi...)

Gość gość
Ech..no nic..dzieki chociaz za szczerosc...

Gość gość
No tak, nie chce sie sama tu komplementowac ale urode odziedziczylam po mamie ktora jest bardzo piekńa kobieta no i ja tez... i mam duugie ciemne wlosy... ale to ni smienia faktu ze cialo szpetne..

Gość gość
Dlatego sama widzisz ze cialo.to nie wszystko.. nie patrz na te wszystkie sztucznie zrobione paniusie w tv bo w ekranie to idealy a w rzeczywistosci oblesne babole..chowaja sie do nas- prawdziwych kobiet..

Gość gość
przeciez są stroje 1 czesciowe

Gość dikkooa
Dziewczyno nikt nie jest idealny, a te sztuczne laski z gazet z bliska sa szkaradne, ciało się zmienia, taka kolej rzeczy

Gość gość
Wiem, wiem drogie Panie, ale tak mi przykro jak kolezanki przebieraja sie przy mnie bez wstydu, pokazuja brzuch czy opalaja sie a ja na to patrze i az mi sie lezka w oku kreci ze nigdy nie bede wygladala jak one..;(

Gość gość
Piekno tkwi w tobie:)

Gość gość
a ja.. mam 22 lata a juz poronienie za sobą, to dopiero wstyd dla kobiety.. wstydze się wszystkich co o tym wiedząc a najbardziej mojego faceta,że ma taką kobietę co nawet dziecka nie potrafi urodzic..to dopiero wstyd;/

Gość gość
póki są czerwone czy różowe to smaruj kremami - kilkoma różnymi i bardzo regularnie - jak już wybieleją to nic z nimi nie zrobisz