Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja kumpela wierzy że wygląda

Moja koleżanka ma 25 lat a myśli że wygląda na 18

Polecane posty

Moja koleżanka ma 25 lat a myśli że wygląda na 18. No bo jest niska, ale drobna to nie jest nawet. W sumie sama nie wiem czy wygląda młodziej jeśli tak to ze 3 lata ale żeby więcej? Nie sądzę. Ostatnio np. mówi że zrobiła jej fryzjerka grzywkę to wygląda jak licealistka, jeszcze jej nie widziałam, bo ona studiuje w innym mieście to nie wiem. Wszak raz wysłała mi swoje ponoć zdjęcie ze studniówki, z takim super ciachem. Chciała się chyba pochwalić z jakim chłopakiem była na studniówce. Ale coś tu mi nie pasi. Po 1 wygląda zupełnie jak teraz a jak miała 18-19lat to chyba wyglądać powinna młodziej? Po 2 jej głowa... jak się dobrze przyjrzeć bo widać że coś jest dziwnego w zdjęciu i nie pasi, a jak się przyjrzeć widać, że jest trochę za duża... :D Dokleiła sobie w photoshopie i myśli, że ja dam się barać. I wierzy ciągle że wygląda na 19lat :D

Gość gość
tak myslą idiotki , nawet jesli z daleka prezentuje młode kształty tak kontakt z bliska nie pozostawia złudzeń

Gość gość
tutaj wszystkie maja 40 a nie tylko myślą że wygladaja na 20stki ale sa o tym święcie przekonane:-D

Gość gość
Może tak być. Ja mam 24 i nie dają mi więcej niż 21, lepiej wyglądam niż za nastolatki. Nie dla każdej kobiety wiek nastoletni jest najlepszy, niektóre już są z******te w wieku 14 lat i po 20 się sypią, zaś inne muszą poczekać aż hormony się "wyszaleją", znikną pryszcze, tłuszcz w nieodpowiednich miejscach itp. i zawitają po 20, wyglądają bardzo młodo do 30 lub dłużej, ale też tak być nie musi, to sprawa indywidualna.

Gość gość
*zakwitają po 20

Gość moja kumpela wierz że wygląda
Ja mam 15 lat, ale wydaje mi się, że mam 3 lata i załatwiam się do nocnika.

up

Gość gość
na kafe jest to często spotykane zjawisko. Na przykład czterdziestoletnie raszple, którym w sklepie każą dowód pokazywać przy zakupie alkoholu i fajek. Ta, jasne.

Gość gość
sporo moich znajomych kwitnie po 20 niektore maja juz ten dobry czas za soba a niektore wlasnie rozkwitaja

Gość gość
czterdziestoletnie raszple, hehe sama niedługo taka będziesz, pryszczata dwudziestko :P

Gość gość
Ja mam 25 a wyglądam na 17 bo jak inaczej wytłumaczyć że muszę ten dowód pokazywać? Od 18 przecież można nie? Niektóre zazdrosne pipy jak ty dowalają mi inaczej np jak podchodzi ciacho to mówią, że chciał zobaczyć dziecko z bliska.

Gość ada88
Też się z tym spotkałam,że kobieta sądzi, że wygląda młodo bo ma 150 parę cm. A przecież nie chodzi o wzrost, a o twarz.

Gość ada88
"bo jak inaczej wytłumaczyć że muszę ten dowód pokazywać?" - w wielu sklepach ze względów ostrożności pytane są osoby o dowód nawet 20 paroletnie. Bo 18latka jak się odwali może wyglądać na 20 parę.

Gość polska krew ruskie serce
chodzicie bez makijażu do sklepu to nic dziwnego że was proszą o dowód

Gość gość
ja mam 23 lata i prosza mnie o dowod ;/ (chodze w makijazu)

Gość gość
Ja się zawsze odwalam, makijaż tip top. Taka praca i i tak ZAWSZE mnie pytają no chyba, ze kupuję winko dla dzieciaków. po prostu niektóre zazdrośnice nie potrafią uwierzyć że niektórzy wyglądają na młodszych. Ale tak jak nastolatka może wyglądać na 30 tak 25 może wyglądać jak nastolatka. A bez makijażu wyglądam na 16. Trzeba było mnie widzieć jak przechodziłam szkoły średniej. Niestety był dzwonek i wmieszam się w tłum tych dzieciaków, wyglądam jak dziecko z podstawówki. Te buraki mnie podrywały i pytały do której klasy chodzę bo mnie nie kojarzą a robotnicy śmieli się że taka mała jestem i mam czas na wiecie co? Bywa. I to nie jest często fajne. Gimnazjalistka wzięła mnie za rówieśnicę. Lekarz zawsze pytam czy jestem pełnoletnia a małe dziecko 3 letnie w autobusie na cały głos rzekło: - OOO, jaka malutka pani.

może opowiem jeszcze o drugiej koleżance, ma 34lata ale myśli że wygląda młodo- to prawda w ogóle się nie maluje, ma bardzo długie naturalne włosy, nosi glany jak nastolatka więc biorą ją za młodszą, ale sama twarz? wygląda na te 30

Gość kapiciuszek
po co powtarzasz ten temat?? to jest dla ciebie takie ciekawe? może ona ma jakiś kompleks, moze ma nierówno pod sufitem, a ty się tak tym podniecasz. pogadaj z nią i jej to powiedz, a nie tutaj. już pisałam, że jako 26 latka bardzo nie lubie postrzegania mnie jako nastolatki. to jest bardzo irytujące, a nie miłe. nikt nie traktuje mnie poważnie, nie mówiąc już o tym, że faceci śmieją się ze wyglądają przy mnie jak pedofile.

Gość gość
stara rura lat 40 mysli że potrafi wmieszac sie w tłum uczni , no padam tylko na kafe wystepują takie ulungi wstyd za was idiotki

Gość ada88
Masa kobiet uważa ,że wygląda młodziej. Ja mam 26 lat i czasami zdarzy się , że spytają o dowód w sklepie , ale nie wmawiam sobie, że to oznacza, że wyglądam na 17 lat. Mojego chłopaka raz nawet spytali o dowód a on ma 30 lat i na pewno ni wygląda na 17. Pytają ze względów bezpieczeństwa.

"pogadaj z nią i jej to powiedz, a nie tutaj." przestan forum jest od tego zeby rozne rzeczy tu opisywac, mam prawo mowic o kolezance :P

Gość ada88
Wzrost nie świadczy w ogóle o wieku. 15 latka może mieć 150 cm i 50 latka też może mieć 150cm .

Gość kapiciuszek
ale, czy ty jej zazdroscisz, albo komuś kto wygląda młodo? ile razy ten temat będziesz zakładać? podniecasz się tą historią, jakby nie wiem co to było.

a 13 latka moze miec 174cm ale wiele niskich uwaza ze wygladaja mlodziej nad wiek

ej ale ja ten temat zalozylam 1 raz,a kiedys w czyims temacie napomknelam raz no ale to nie to samo a tu nie chodzi tylko o kumpele ale ogolnie falszywe przekonania wielu kobiet

Gość gość
Widzisz tobie się zdarzy a ja mam tak wszędzie bo jestem niska, drobna i mam dziecinną twarz. ta już widzę jak 30 letniego facet spytali o dowód, możesz mi logicznie wytłumaczyć po co? Jakież to bezpieczeństwo kieruje taka logiką? Ogólnie chciałbym sobie wmawiać bo jak ktoś napisał to nic miłego ale niestety to fakt.

Gość ada88
Autorko zgadzam się z Tobą co do tego fałszywego przekonania. Nie rozumiem o co jej chodzi mi się Twój temat podoba.:)

Gość ada88
Masa jest niskich kobiet i co wszystkie młodo wyglądają? Naprawdę mój facet musiał pokazywać dowód. To było o 1 w nocy na stacji.

Gość gość
ty z 88 masz już 26 czy tylko tak sobie przypisujesz fałszywie wiek?

Gość kapiciuszek
a nawet, jeśli jakaś kobieta tak mysli, to czy to coś złego? niektóre dziewczyny myslą, że jak się zafarbują i umalują to czyni je to pięknymi, a wyglądają karykaturalnie. inne myślą, że jak będą chude jak anorektyczki to będą wyglądać seksi i też nie wyglądają. no i wszyscy tutaj uważają, że to niemożliwe wyglądać młodo, ale z własnego dośiadczenia wiem że wygląd moze z wiekiem nie miec wiele wspólnego.