Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podrywa mnie

Polecane posty

Gość gość

pracuję jako niania. ojciec dziecka jest rozwodnkiem, jego żona zostawiła mu córkę i wyjechała do USA, od pewnego czasu zauważyłam, ze facet ostro mnie podrywa, daje dwuznaczne propozycję, komplementuje, zagaduje, próbuje nawiązać bliższy kontakt. Nie podoba mi się to, mam narzeczonego i kocham go. jednak nie chcę rezgnować z pracy, bo dostaję całkiem niezłą kasę , poza tym polubiłam Małą. praca z nią sprawia mi przyjemność. nie wiem co robić :O

Gość gość
up

Gość gość
??

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
25

Gość gość
dziś wrócil o 13:30 z zakupami, mała spała, zaproponował mi wspólny obiad, powiedział, żebym się rozgoścuła w salonie, a on syzbko upichci i razem zjemy, powiedziałam, że się śpieszę, bo jestem umowiona, dodam, ze średnio 2 razy składa mi różnego rodzaju propozycje. ostatnio byłam z mala do wieczora, kiedy wrócił zapytał czy napiję się z nim drinka, zgodziłam się bo głupio mi było, że tak ciągle odmawiam, on zamówił pizzę, wypiliśmy wino, nawet miło się rozmawiało, kiedy powiedziałam, że muszę się zbierać, bo jest już późno, on zaproponował, że mogę przenocować, skoro na drugi dzień o 8 mam znów być z małą, oczywiście odmówiłam.