Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia123652

czy jestem sknerą?

Polecane posty

Gość klaudia123652

ja z mężem, jego brat ze swoja rodzina i teście mieszkamy wszyscy razem. z całej tej rodzinki my posiadamy auto które najmniej pali... wiec często sie zdarza że na dłuższe podróże teście lub brat je bierze mimo ze maja swoje auta, ale uważają ze jak pojada naszym zaoszczędza. w nic tym złego by nie było gdyby je tankowali a tymczasem jada i nie zatankują... dla mnie to jest dziwne a mój maż uważa ze jestem sknera. sporadycznie sie zdarzy ze naleją ale stałym tekstem jest ,ze rozliczymy sie później. ale to"PÓŹNIEJ" nie nachodzi.

Gość klaudia123652
?

Gość gość
No i co z tego

Gość gość
A gdyby to byli TWOI rodzice i TWÓJ brat to też bys tak żyłowała ?

Gość poli31
według mnie nie jestes sknerą,skoro wyjechali wasze paliwo to powinni zatankować albo dac wam kase na wyjechane paliwo...

Gość gość
hahahah to faktycznie wasz samochod dla reszty pali najmniej, bo oni w ogole nie tankują, to wręcz nie pali wcale heheheh

Gość klaudia123652
gdyby to był mój brat i moi rodzice to jestem pewna ze nie byłoby takiej sytuacji że zabierają auto i nie tankuja!

Gość gość
Twoj mąz pracuje czy Tylko Ty ? To jest jego rodzina ,nikt obcy .Mieszkasz w domu tesciów.To jesli tesciowe nieodpowiadaja to wyprowadż sie do domu swoich rodziców .Jak piszesz Twoi rodzice by tak nigdy nie zrobili . Robisz z igly widly ,nie masz o co sie tak oburzać . Przez takie bzdury rozpieeeeeeprzaja sobie kobiet małzenstwa .Całe rodziny zeja w niesnaskach cale lata . Brat mojego meża nie ma samochodu .Czesto korzysta z naszego ,tez raz zatankuje a piec nie i nie robie takch fochów bo jestesmy RODZINĄ .

Gość klaudia123652
ok, tylko że my ledwo wiążemy koniec z końcem i nie mamy kasy aby sponsorować wyjazdy całej rodzinie.

Gość gość
No to niech samochód będzie zawsze "na rezerwie" a Ty tankuj tyle ile akurat potrzebujesz ....

Gość gość
jeśli dokładasz się do rachunków, jedzenia, środków czystości i innych kosztów w równej części oraz pomagasz i uczestniczysz we wszystkich innych pracach domowych jak porządki, strzyżenie trawnika itd. to może masz rację, ale jeśli np: teściowie opłacają rachunki to tak jesteś sknerą

Gość klaudia123652
tak sie składa ze mymy osobna łazienkę, kuchnie, rachunki płacimy swoje, ,więć tak jakbysmy mieszkali osobno... współnym rachunkiem jest tylko rachnek za energie elektryczną.