Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem z Łodzi

Salony sukien ślubnych w Łodzi

Polecane posty

Gość Jestem z Łodzi

A więc...? Gdzie, co i jak, za ile? ;) Co z miłą obsługą? Jakie suknie w kolekcji, producenci?

Gość gość
Moja propozycja - Ariana :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja kupowalam w " NAJNA" mają przerozne sukienki bo to są(jesli dobrze pamietam) 3 salony w kazdym inna kolekcja. Ja kupilam akurat suknie WHITE ONE ale mają roznych producentowm polskich i zagranicznych. Jedyne z czego nie bylam zadowolona to obsluga nie bylo masakrycznie ale super milo tez. Babeczka widziala ze jestem zdecydowana na suknie(mialam juz wybraną wczesniej) i chciala jak najszybciej ją sprzedac nawet nie chcialo jej sie dobrze mi zasznurowac sukni... i nie wierz w bajki do np. 10 maja suknia w cenie specjalnej zamiast 3300 to 2900 ja sie na to nabralam i zamowilam od razu a jak bylam w salonie w marcu to suknia wisiala caly czas z tą ceną na metce w sierpniu jak odbieralam suknie to samo... wiec nie wierze w te ich promocje.

Witam. Jeżeli nie znalazła Pani jeszcze sukni, proszę napisać do Nas maila i poprosić o katalogi, być może coś się Pani spodoba. Jesteśmy producentem sukien ślubnych i wieczorowych, wiec możemy zrealizować także Pani projekt. Mamy bardzo konkurencyjne ceny. suknieagnieszka.biuro@vp.pl Agnieszka

Gość gość
Ariana mieści się przy Sienkiewicza, dobrze kojarzę salon?

Gość 09876
Sienkiewicza 34, na Śródmieściu. Wystarczy poszukać w sieci.