Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kasia

ćwiczenia z chodakowska

Polecane posty

Gość gość kasia

jak myślicie ile schudnę przez miesiąc z ewą i na zdrowym żywieniu startuję z wagą 99 przy 176 cm wzrostu

dużo. przy tych wymiarach szybko zacznie spadać. chyba że bedziesz sporadycznie cwiczyc....

Gość gość kasia
Zamierzam być konsekwentna chcę znów wyglądać jak przed ciążą ---jak laska ( i tak za długo zwlekałam w ciąży 6 lat temu przytyłam 30 kilo i prawie tak zostało do dziś --- tylko raz udało mi się schudnąć do 84 kg ale wróciło ) zrobiłam dzis skalpel niektórych ćwiczeń nie wytrzymywałam do końca więc odpoczywałam - masakra no ale jak ma mi nie być ciężko jak tyle ważę ale dam radę dla mojej córci żeby nie wstydziła się matki wieloryba

Gość gość
nie twierdzę że planujesz zrzucić 30 kg w miesiąc ale niestety pierwsze twoje pytanie sugeruje że chcesz to zrobić szybko. Nie da się zwalić takiego balastu szybko. A nawet jeśli się dałoby to efekt jojo murowany. A ty chyba chcesz trwale schudnąć no nie? Optymalnie to przy odpowiedniej diecie i ćwiczeniach powinno być jeden kg na tydzień max. Jeśli będziesz chudła szybciej to znaczy że albo idzie z mięśni albo z wody albo jedno i drugie. Utrata wody powoduje odwodnienie a utrata mięśni powoduje że w przyszłości o wiele łatwiej przytyjesz. Żadne nie jest korzystne.

Gość gość kasia
nie nie chcę schudnąć jak najszybciej nie ważne jak dłudo będzie trwało odchudzanie --- chcę odchudzić się z głową i na stałe a tak z ciekawości spytałam ile mniej więcej mogę stracić w miesiąc może jest ktoś kto zaczynał z taką wagą

Ja mam propozycję: Za miesiąc powiedz sama ile schudłaś:) po sprawie. Ile razu jiz ćwiczyłaś? po ile minut? jakie treningi?