Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o kobiecie 170wzrostu i 70kg

Polecane posty

Gość gość

bardzo się spasłam?

Gość ada88
Powinnaś ważyć ok 55 - 65 kg. Nie jest bardzo źle.

Gość gość
mam 2 dzieci, jestem po 30 ale głupio mi że jednak jest troche tych kilogramów których mogłoby nie być, w końcu dziecko to żadne wytłumaczenie

Gość ada88
nie ma tragedii, możesz spróbować zrzucić 5 kg super by było wtedy :)

Gość gość
moja dziewczyna ma identyczne parametry i jest mega sexowna. Ma piekne umiesnione nogi i pupe, i gora tez umiesniona. Przy swojej wadze ma bardzo niski poziom tluszczu. Nie wazne sa liczby, wazne jak wygladasz. Ale pewnie ty w zyciu nie bylas na silowni i jestesozes opasla z wielkim brzuchem i mnostwem tluszczu przy tej wadze? wez sie za siebie i tyle...

Gość gość
rzeczywiście do gość na siłowni bywam rzadko ale mam sporo sprzętu w domu bo regularnie z mężem ćwiczymy, na orbitreku, bieżni czy wioślarzu, mam typową figurę klepsydry, problem w tym, że ćwicząc więcej ubywa mi w pasie i w biuście, a biodra i nogi pozostają bez zmian a to w zasadzie mój największy kompleks, wchodzę w spódnice w rozmiarze 38, mamy z mężem firmę, więc mam czas popołudniami na ćwiczenia bo dzieci już są większe ale niestety przyznaję ci rację, że nie jestem z siebie zadowolona i chciałabym aby nogi a właściwie uda schudły

Gość gość
niestety nie ma czegos takiego jak schudnac w jednym miejscu, to juz sobie organizm sam reguluje. Jezeli zaczniesz odpowiednio cwiczyc, i odpowiednio jesc (zdrowo, zadne diety 1000kcal czy mniej) to efekty przyjda z czasem...