Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy możliwe ze to robaki....

Polecane posty

Gość gość

drogie mamy, może któraś z Was coś doradzi...otóż córka ma 3 lata. Miesiąc temu mocno kaszlała i miała mocny katar przezroczysty... po osłuchaniu dziecka, pediatra stwierdziła, że osłuchowo czysta, zero objawów świadczących o infekcji.Potem jeszcze dwie kontrole które potwierdziły, że nic na oskrzelach nie ma. Badania krwi ok. Zapisała jej inhalacje z nebbudu i berodualu... po tygodniu wszystko przeszło aż do dziś. Córka obudziła się znów katar wodnisty i pokasłuje. Czuje się dobrze nie ma gorączki, bawi się. Naczytałam się o alergii i o pasożytach... może to jest przyczyną. Ostatnio stała się nadpobudliwa. Chcę jej zrobić badanie kału w kierunku pasożytów ale ponoć mogą wyjść błędnie, ile razy trzeba je powtarzać. Czy są jakieś badania z krwi na pasożyty, czy któraś z Was robiła takie badania i jak one się nazywają....

Gość gość
kochana musisz zmienic dziecku diete, na pewno zero slodyczy I cukru , nalezy unikac tez slodzonych napoi I soczkow, jogurty , serki tez maja cukier, pasozyty to kochaja. Polecam zapoznanie sie z ksiazka ,, szkola zdrowia. Uwolnij sie od pasozytow I zyj bez nich!,, autor Nadiezda Siemionowa , sa tez inne ksiazki, ja mam ta I stosuje sie do diet wiadomo nie w 100% moze w 50% ale efekty sa zdumiewajace. Chorowalam na wiele przewleklych chorob , lekarze zalamywali rence, bo juz wszystkie leki mialam I nic a w dodatku chorowalam od kilku lat a poprawy nie bylo. W koncu trafilam na lekarza ktory powiedzial ze jak lekami sie nie da to mozna dieta. Zaczelam szukac , rowniez natknelam sie na pasozyty I na candide, musisz koniecznie o tym poczytac jezeli Cie to interesuje, polecam rowniez filmic na youtoobe ,,zycie z innej perspektyw,, Elzbiety Nowalskiej , filmik odnosnie odzywiania , mi osobiscie byl bardzo pomocny.