Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta na zonatym czy to dobry pomysl

Polecane posty

Gość gość

Przez pol roku spotykalam sie z fajnym facetem. Klamal jak z nut, wyznawal milosc, snul plany na przyszlosc. Zakochalam sie jak idiotka! Az tu nagle dzwoni do mnie......jego zona!!!!!!!!!!!! Bylam w szoku! No co za oszust i swinia podla!!!! Nie dosc, ze ja zdradzal, to i jeszcze mnie wpedzil w depresje swoimi oszustwami i klamstwami, tchorz jeden! Postanowilam sie zemscic. Powiedzcie mi, czy to dobry pomysl?

Gość gość
Zalozylam fikcyjny profil na facebooku z naszym wspolnym zdjeciem w objeciach. I napisalam bardzo dlugi post, historie naszej znajomosci, jako przestroge dla innych kobiet.

Gość gość
Ja naprawde nie wiedzialam, ze on zonaty i dzieciaty. Zlamal mi serce, a jego zona jeszcze mnie wyzywa od najgorszych!! Czy to przestepstwo, ze to zrobilam? Grozi mi cos? Bo on sie odgraza, ze jesli bede wszystkim rozpowiadac, to on zadzwoni na policje i zlozy doniesienie na mnie, ze go nekam i o pomowienia. Nikogo nie nekam ani nie opowiadam klamstw.

Gość gość
Nikt nic nie napisze? :(

Gość gość
Ni niestety on ma rację .Zajmij sie swoim zyciem i nie sierz tak naiwnie facetom.Przez pół roku klapki sie nie otworzyły ...hmm ?

Gość gość
Nie, nic nie przypuszczalam, spotykalismy sie co pare dni, normalnie wychodzilismy na miasto za reke, wyjezdzalismy razem na krotkie wycieczki, jak normalna para. Okay, zajme sie swoim zyciem ale jak wszyscy sie dowiedza. Na razie jedna znajoma jego zony zaakceptowala moje zaproszenie na facebooku wiec moze przeczytac wszystko co napisalam na swoim profilu.

Gość gość
Ty nic nie wiedziałas ,wiec o co chodzi .Zapomnij i po sprawie .

Gość gość
A skąd wiesz, ze to znajoma jego żony zaakceptowała zaproszenie? Naprawdę przez pół roku nie zorientowałaś się, że facet jest żonaty?

Gość gość
autorko a gdzie poznałaś tego zontego faceta?

Gość gość
jeździliście na krótkie wycieczki. Napisz wprost...do lasu pobzykać.

Gość gość
One wszystkie takie biedne, pokrzywdzone i nie wiedzą, że facet ma żonę, bo zostały oszukane i uwiedzione. :D A jedyne co potrafią to walczyć o cudzego męża, szantażując go i się mścić.

Gość fetisilaa
7.56 - ile razy już cię mężusio zdradził? :D Autorko ja miałam podobną sytuację , dzięki tacie zorientowałam się, że to kłamca i zdrajca. Pracowali razem w jednym zakładzie pracy , tata zrobił mu taką opinią, że sam odszedł plus do tego widząc do na ulicy i idąc z kimś zawsze na głos mówię "o, to ten, co się puszcza", myślę, że zemsta moja może być :)

Gość gość
fetisilaa ani razu :D Jak do tej pory nic mi nie wiadomo o żadnej zdradzie, prymitywna zdziro, co próbuje się wybielać na kafe. :D Wystarczy poczytać to forum, a szczególnie jęki takich jak ty, aby wyrobić sobie odpowiednie zdanie o szmatach. :D Twój tatuś to może jedynie w robocie spłonąć ze wstydu, że ma córeczkę dopodajke, co daje każdemu po kątach, a ty w majty narobić ze strachu na ulicy. :D:D

Gość gość
Autorko ja miałam podobną sytuację , dzięki tacie zorientowałam się, że to kłamca i zdrajca. Pracowali razem w jednym zakładzie pracy x tatuńcio pracował razem z nim i nie powiedział od razu córuni że to żonaty facet? tylko dopiero po tym jak sam załapał że córunia zrobiła z siebie korefkę żonatego kumpla z roboty :D

Gość gość
ja nie wiem czy to jest taki dobry pomysl czy niew :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość fetisilaa
Tato dopiero się zorientował kto to jest jak przyszedł do nas do domu. Zrobił małe śleedztwo i już wszystko wiedział :) Ja się wybielać nie muszę zapuszczona zdradzana żono :) To nie ja go oszukałam, a on mnie , no ale cóż źle trafił.

Gość fetisilaa
I nie był to taty kumpel, a wydało się dopiero jak przyszedł do mnie, wcześniej tata nie kontrolował z kim chodzę na imprezy itp.

Gość gość
fetisilaa Tato dopiero się zorientował kto to jest jak przyszedł do nas do domu. Zrobił małe śleedztwo i już wszystko wiedział usmiech.gif Ja się wybielać nie muszę zapuszczona zdradzana żono usmiech.gif To nie ja go oszukałam, a on mnie , no ale cóż źle trafił. x Niedorozwinięty umysłowo koczkodanie, który nie rozumie co czyta, twój śledczy tatuś to wyrobił opinię sam sobie i dodatkowo tobie, że ma córeczkę ladacznice, której przyszło mu się jedynie wstydzić. :D:D

Gość fetisilaa
Czemu mam w majty robić na ulicy? :D ODP Jak mnie widzi to spuszcza wzrok i przechodzi na drugą stronę ulicy, zwłaszcza gdy idę z osobami, z którymi wspólnie imprezowaliśmy, to nie wie gdzie oczy podziać. Jakim trzeba być prymitywem żeby nazywać kogoś "ku/r/w/ą" musisz być mega sfrustrowana

Gość fetisilaa
Czemu ma się wstydzić? :D Za to, że przychodził chłopak mój niby oficjalny a wydało się że jest oszustem? To on się wstydził i to bardzo, że się wydało :) Ja się mam wstydzić za to, że ktoś nieszczęśliwie się ożenił i jest na tyle bezczelny że udaje przed znajomymi dziewczyny i nawet jej rodziną że ma poważne plany co do niej?

Gość gość
fetisilaa I nie był to taty kumpel, a wydało się dopiero jak przyszedł do mnie, wcześniej tata nie kontrolował z kim chodzę na imprezy itp. ** No co ty i tak bez śledztwa tatuńcia się wydało? Wcześniej piałaś, ze tatuńcio małe śledztwo musiał przeprowadzić ha ha ha

Gość fetisilaa
Tak tato się dowiedział co to za jeden

Gość gość
fetisilaa Czemu ma się wstydzić? smiech.gif Za to, że przychodził chłopak mój niby oficjalny a wydało się że jest oszustem? To on się wstydził i to bardzo, że się wydało usmiech.gif Ja się mam wstydzić za to, że ktoś nieszczęśliwie się ożenił i jest na tyle bezczelny że udaje przed znajomymi dziewczyny i nawet jej rodziną że ma poważne plany co do niej? ----- taki miał poważne plany co do ciebie jak i twój tatko naganiacz śledztwo przeprowadził :D

Gość gość
Ja się mam wstydzić za to, że ktoś nieszczęśliwie się ożenił i jest na tyle bezczelny że udaje przed znajomymi dziewczyny i nawet jej rodziną że ma poważne plany co do niej? xxx Normalnie aż dziwne ze się do tej pory nie rozwiódł ten nieczęśliwie ożeniony. :D

Gość gość
fetisilaa twój ojciec to pewnie stary łajdus co sam zdradza zonę i córunię chciał zeswatać z zonatym chłopem. tylko powstał problem bo chłop żonaty wyłomotał mu córunię i ani myślał o rozwodzie :D

Gość gość
Autorko. Nic ci to nie da. Poza tym taka publiczna zemsta jak na face nie dotyczy tylko jego. Pomyślałas o jego dzieciach. W ten sposób je też karasz. Poza tym , umieszczane jego wizerunku bez zgody to jest przestępstwo. Może to zgłosić na policję. Żałosne jest to co robisz , nie pogrążaj się bardziej. Sama siebie upokarzasz. Trudno stało się. Dalas się nabrać. Nie zachowoj się teraz jak wariatka. Nie wiem ile masz lat, ale z zachowania wnioskuje ze niewiele. W związku z tym całe życie przed tobą. Potraktuj to jako lekcję.

Gość kaja67098
Autorku wątku. Napisz temu kłamcy, że własnie odebrałas wyniki krwi i masz wirusa albo chorobę weneryczną. Niech sie troche "podenerwuje:.......

Gość gość
kaja67098 ma super pomysł :) ja bym go rozwinęła. Zadzwon do niego z płaczem i powiedz, że właśnie odebrałaś wyniki i jesteś nosicielką wirusa HIV, krzycz do niego, że jeśli on Cię zaraził pozwiesz go do sądu i zniszczysz. Płacz i krzycz na przemian, niech będzie to wiarygodne :)

Gość kaja67098
albo napisz mu, że założyłaś mu sprawę o oszustwo matrymonialne i za chwilę dostanie wezwanie na policję celem ustosunkowania się do m.in. waszych wspólnych zdjęć. dorzuć też, żeby cię nie straszył tym nękaniem, bo po obejrzeniu waszych wpolnych zdjęć policja i tak juz w to nie wierzy.

Gość gość
Fajnie,ze sa tu zyczliwe kobity. :-)