Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta na zonatym czy to dobry pomysl

Polecane posty

Gość gość
Takie życzliwe, ze za moment autorka będzie miała poważny problem, bo facet ja pozwie do sądu i zostanie sama jak palec, a życzliwe kobiety z kafe ulotnią się jak kamfora. :D

nie uważam, że zemsta to dobry pomysł. Ale nie chodzi mi o twojego ex, tylko o ciebie. wiem, że w tej chwili chcesz, żeby dostał nauczkę, żeby cierpiał. czujesz się oszukana i wykorzystana. ale pamiętaj, że kochałaś tego człowieka. ta gorycz, która w tobie jest to pozostałość dawnego uczucia. ciężko jest żyć pragnąc zemsty... najlepiej dla ciebie będzie, jeśli zachowasz resztki dumy i nie zniżysz się do jego poziomu. co zmienią wasze pogróżki i nieprzyjemne słowa? nic. Ty zostaniesz sama a on będzie próbował naprawić swój związek. pewnie ze względu na dzieci. nie dokładaj swojego udziału w rozbijanie rodziny. zarzuć tą śmieszną facebookową wendetę i znajdź w swoim życiu coś, co da ci radość i na czym będziesz mogła się skupić.

Gość fetisilaa
"fetisilaa twój ojciec to pewnie stary łajdus co sam zdradza zonę i córunię chciał zeswatać z zonatym chłopem. tylko powstał problem bo chłop żonaty wyłomotał mu córunię i ani myślał o rozwodzie smiech.gif" - masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Tata ostrzegł mnie przed nim i zrobił mu niezłą opinię musiał uciekać z pracy :) Co do rozwodu to raczej nad nim nie myślał, skoro jego żona mimo że jes wytykany palcami i ona wie co zrobił nadal z nim jest :) Widocznie jest odpowiada łatwy mężuś latający po domach panien i udający wolnego :D Także zemsta to b.dobry pomysł - stracił pracę a na ulicy nie wie gdzie podziać oczy. Jakbym zostawiła to bez niczego, to dalej by zajmował niepotrzebnie czas pannom lowelas od siedmiu boleści. Nie rozumiem czemu tylko ty jako kobieta tak bardzo się temu sprzeciwiasz i wyzywasz mnie, jakoby broniąc jego - chyba ,że jesteś nie kobietą, a puszczalskim chłopem bez zasad, to by była bardziej możliwa opcja.

Gość fetisilaa
I na jakiej podstawie wysuwasz wniosek, że mój tata jest łajdakiem? Bardzo dba o rodzinę i nigdy nie posunąłby się do tego, by udawać kawalera w rodzinnym domu wolnej panny. Tata absolutnie nie pchał mnie w jego ręce, ostrzegał - fakt , że na początku nie wierzyłam, by chłop mający rodzinę mógł takie cyrki odprawiać. Na szczęście tata otworzył mi oczy i zrobił porządek z nim. I nie rozumiem twoich wyzwisk? Która wolna młoda dziewczyna bez zobowiązań chciałaby nieudacznika oszusta kłamcę podłego z rodziną na karku? Na co komu facet bez honoru i zasad?

Gość fetisilaa
Musiałaś mieć bardzo nieudane dzieciństwo, skoro sądzisz, że jakikolwiek ojciec chciałby by jego córka była z popaprańcem. Mój tata jest kochany i na szczęście zajął się tą sprawą , tak by może dalej (tfu, tfu) z nim była i nie poznałabym swojego obecnego, uczciwego partnera. Także zemsta za zabranie mi kilku miesięcy z życia należała się mu bez dwóch zdań.

Gość gość
Dziewczyny, tu autorka! Zrobilam to! Zalozylam profil na fejsie, w sumie to trzy fikcyjne profile zalozylam ze zdjeciem profilowym nas w objeciach. Napisalam dlugi post na scianie mojego profilu, historie naszej znajomosci, to jak on mnie skrzywdzil, wszystko od poczatku do konca. Jak sie poznalismy, co mi opowiadal o swojej zonie, wszystko! Pozapraszalam do znajomych jego dzieciaki, zone, jego rodzine, kolezanki jego zony i tp. Dzis dostalam od niego smsa, blaga mnie zebym usunela te profile. Pisal, ze wszyscy widzieli i ze kazdy go teraz nienawidzi. I dobrze mu tak, zemsta jest slodka. Nie usune! A jego zona jest strasznie glupia, ze jeszcze po tym chce z nim mieszkac pod jednym dachem. Plus dla mnie! A zdradzacz niech teraz sie wstydzi za siebie!!

Gość gość
napisz do tej zony wyjasnij w liscie albo mailu jak Ciebie oszukiwal niech ma swiadomosc tego z jakich c****jem zyje !

Gość gość
haha ale musi mieć przerąbane teraz niewierny mężuś

Gość gość
Moja kochanka nie może zrobić nic, dosłownie nic. Trzeba myśleć bo nie wiadomo na jaką wariatkę się trafi, co wychodzi po czasie. Ale i tak żałuje, ze się z nią zadałem.

Gość gość
fetisilaa masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Tata ostrzegł mnie przed nim i zrobił mu niezłą opinię musiał uciekać z pracy usmiech.gif *** Czyli tatuńcio stary łajdus i naganiacz wiedział, że kumpel z pracy jest żonaty :D a bajki o zrobieniu opinii i ucieczce z pracy opowiadaj takim głupim, napalonym sukom, jak sama jesteś. :D:D *** Co do rozwodu to raczej nad nim nie myślał, skoro jego żona mimo że jes wytykany palcami i ona wie co zrobił nadal z nim jest Widocznie jest odpowiada łatwy mężuś latający po domach panien i udający wolnego smiech.gif *** O kolejna żona co wie i się rozwieść nie chce.:D A gdzie i kiedy się ta żona dowiedziała? Osobiście ją powiadomiłaś? Jego zonę pocałuj w dope. Nie dorastasz jej do pięt, wywłoko. :D Dlatego dla faceta byłaś jedynie zapchaj dziurą i jego też możesz pocałować w dope. Twoje ściganie go po ulicach budzi jedynie śmiech zarówno u niego, jak i wśród obcych ludzi:D :D *** I na jakiej podstawie wysuwasz wniosek, że mój tata jest łajdakiem? Bardzo dba o rodzinę i nigdy nie posunąłby się do tego, by udawać kawalera w rodzinnym domu wolnej panny. Tata absolutnie nie pchał mnie w jego ręce, ostrzegał - fakt , że na początku nie wierzyłam, by chłop mający rodzinę mógł takie cyrki odprawiać. Na szczęście tata otworzył mi oczy i zrobił porządek z nim. *** Buha ha ha ha twój tatuńcio jedyny ideał, ale chyba od zaganiania żonatych gachów dla qrwiącej się córuni. :D *** Musiałaś mieć bardzo nieudane dzieciństwo, skoro sądzisz, że jakikolwiek ojciec chciałby by jego córka była z popaprańcem. *** Ty musiałaś mieć cudowne dzieciństwo, skoro wyrosłaś na qrewke łajdaczącą i z żonatym i mszczącą się jak się nie rozwiódł dla ciebie. Jesteś żałosną kreaturą. *** Mój tata jest kochany i na szczęście zajął się tą sprawą , tak by może dalej (tfu, tfu) z nim była i nie poznałabym swojego obecnego, uczciwego partnera. *** Przestań kłamać. :D Który normalny facet chciałby taką wywłokę, co o/b/c/i/ą/g/a/ł/a żonatym i się wścieka jak głupia, ze nie udało jej się rozwalić cudzego małżeństwa? :D

Gość gość
Autoko, daj linki do tych profili na fb to ci uwierzę, bo całkiem niedawno było bardzo podobne prowo na kafe :D:D:D

Gość gość
prawda jest taka ze te porzucone szmaty dalej walczą ze wszystkich sił o żonatego chłopa dlatego się mszą w najróżniejszy sposób. gdyby im nie zależało to olałyby dziada komisyjnie i wstydziły się przyznać że z żonatym się korfiły.

Gość gość
Miałam podobną sytuację. Kiedyś żonaty też mnie uwiódł i twierdził, ze jest wolny. zadzwonila do mnie jego stara. Masakra, wtedy wyszło że ma żone i dwoje dzieci. Też chciałam się mścić, ale wystraczyło, że poinformowałam jego żonę o szczegółach naszej znajomości i wysłałam nasze wspólne zdjęcia. Zona wpadła w taką histerię, ze przez tydzień nie chodziła do roboty jak dostałą przesyłkę. Daj namair na to konto na fb to chętnie skrobnę jakiś komentarz na tego łajdaka. Pozdro!

Gość gość
a skąd wiesz, ze jego zona wpadła w histerię i nie chodziła przez tydzień do pracy? śledziłaś ją? :D

Gość gość
Nie. Jak potem zadzwoniłąm do niego to ona odebrała jego telefon i słyszałam, ze ryczy. A potem jak się spotkałam przypadkiem z żonatym to on mi powiedział, że co ja niby zrobiłam, po co wysyłałam te foty i że przez nie jego stara do roboty przez tydzień nie chodziła. Była to prawda bo jej auto cały czas stało pod ich domem przez ten tydzień. Moja firma jak się okazało znjduje się vis a vis ich bloku. Dodam tylko, że jak sprawa ucichła to żonaty dalej mnie podrywał i chciał się spotykać jak gdyby nic się nie stało :)

Gość gość
BTW dodam, że jego stara robi na produkcji w jednym z zakładów na zmiany więc musi być wydajna w robocie :) lol

Gość gość
Dziewczyny, tu autorka. Nie moge podac linka do srony, poniewaz jest tam moje zdjecie z nim wiec ktos stad moze mnie rozpoznac. :) Dzis pisaly do mnie jakies laski na fejsie. Jego siostra i ktos jeszcze z jego rodziny i znajomi. Ze terroruje ich rodzine, ze mam to pousuwac, czy nie zal mi rodziny i takie tam. Zostalam wyzwana od najgorszych. Boze, jak mnie zawsze smieszy to, jakie kobiety sa glupie! Beda mnie nienawidzily ale cholernego zdradzacza obronia bo on taki biedny, ja go zmusilam do tego romansu. Ale mam ubaw, jego zonka pewnie sobie wlosy wyrywa ze wstydu.

Gość gość
Nie kretynko, jego żona pewnie już liczy kase jaką dostanie od ciebie po rozprawie w sądzie.:D

Gość gość
Dziewczyny, tu autorka. Nie moge podac linka do srony, poniewaz jest tam moje zdjecie z nim wiec ktos stad moze mnie rozpoznac. usmiech.gif *** A n fb nikt cię nie rozpozna?:D

Gość gość
Ściemniasz, nic takiego nie robisz, żadnego fb itd.