Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszona2908

Poronienie samoistne?

Polecane posty

Gość Wystraszona2908

Mój przypadek jest bardzo podobny. Miesiączki nie miałam ponad miesiąc zrobiłam kilka testów wyszły mi pozytywnie, aż pewnego dnia dostałam lekkiego brązowego plamienia . Następnego dnia dosłownie pojawił się skrzep wielkośc***iąstki małego dzidziusia . Strasznie się przestraszyłam czy to mogło być poronienie ?

Gość gość
Możliwe

Gość gość
O a kiedy to się zdążyło?

No miesiączkę miałam w styczniu ostatnią no i potem cały luty i połowa marca obyła się bez krwawienia . Testy potwierdziły moje podejrzenia, wyszły pozytywnie. A plamienie i ten skrzep pojawił się ubiegłej nocy

Gość gość
to u lekarza nie byłaś??

Gość gość
dlaczego dziewucho nie poszłaś do lekarza !!!!!!! przecież chodzi o zycie TWOJEGO DZIECKA !!!!!!!

Gość gość
nie, no po co iść do lekarza, lepiej na kafe pogdybać

Gość gość
Skoro od stycznie nie miałaś okresu to ja bym się ani chwili nie zastanawiała tylko bym szla do lekarza, tymbardziej, że test był pozytywny.. Kurde dziewczyno mało odpowiedzialna jesteś !! Nie pomogę z plamieniem bo sama nie miałam nigdy w ciąży.

Gość gość
do szpitala ale już !

Gość gość
Idź do lekarza. Jestem położną i ostatnio miałyśmy dziewczynę, która przyszła ze stanem zapalnym, bo miała resztki po poronieniu, po trzech dniach ostry ból brzucha, krwawienie.Tego nie wolno zbagatelizować!

Gość gość
Weź idź jutro z samego rana do lekarza !

Gość gość
ty jesteś jakaś nienormalna- skoro testy były pozytywne, to jaki okres???

Gość gość
wygląda że było to poronienie samoistne natomiast do lekarza musisz pójść! choć nie sądzę że będziesz miała łyżeczkowanie jamy macicy w przypadku poronienia, lekarz cudów nie zdziała bardzo często lekarze nie przyjmują kobiec wcześniej niż w 6 tc bardzo często kobiety nawet nie mają pojęcia że do zapłodnienia doszło (spóźniająca się miesiączka), pomijając hormony i tarczycę tak jak i często dochodzi do poronienia samoistnego jeśli wypadł skrzep, test ciążowy był pozytywny to 99% że było to poronienie, zrób jutro test na czczo i będziesz mieć pewność jednak do lekarza musisz pójść

Gość gość
każde plamienie/krwawienie w ciąży NALEŻY skonsultowac z lekarzem! zwłaszcza że brązowe plamienia oznaczają spadek progesteronu odpowiedzialnego za utrzymanie ciąży, no ale lepiej na kafe stawiać diagnoze

Gość gość
Spory ze cie zmarywie ale to właśnie najprawdopodobniej poronienie ...chodź mam nadzieje wielką ze się myle

Gość gość
19.49- i co jej da ten test jutro? poziom hormonu nie spada tak szybko, więc test jej wyyjdzie pozytywny

Gość gość
okay, nie mam więcej pytań- poczytaj najpierw o tym, czym jest miesiączka u

Gość gość
zapamietaj sobie jedną rzecz- lekkie plamienia/krwawienia w ciązy to NIE JEST MIESIĄCZKA, bo miesiączka t złuszczanie sie błony śluzowej macicy w momencie kiedy ciąży NIE MA i nie pouczaj mnie, bo guzik wiesz, a bredzisz jak potłuczona

Gość gość
czytam uważnie te Twoje herezje i już dziewczyny napisały, że powinnaś byc u lekarza, a ty dalej swoje o miesiączce w ciąży