Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 3 roku

Moja współlokatorka juz poł godziny napiernicza do słuchawki

Polecane posty

Gość studentka 3 roku

[zły] K***a ile można?! Kto chce z nią tyle gadać? :O Ma tak donośny głos, że słyszę w moim pokoju :O Wczoraj było to samo :O Nienawidzę tej dziewczyny :O Unikam jej w mieszkaniu :O Dzisiaj np. cały dzień się nie widziałyśmy, choć prawie cały dzień w mieszkaniu byłyśmy :D Nie mam ochoty jej rylca oglądać :D Babochłop jeden :D Pewnie tak n*******la ze swoim bratem :O Niczym się od niego nie różni Wygląda jak chłopak :D I ten głos, jakby mutację przechodziła :D Nigdy więcej mieszkania z takim robokopem :D

Gość studentka 3 roku
Chyba siedzi na kafeterii i przeczytała ten temat :D bo cisza :D Su/ko jesteś tu? :D

Gość studentka 3 roku
K****, ona skończyła to jakiś debil za ścianą coś wierci. Ja p*****le jest po 22! Czy ludzie tego nie rozumieją, że obowiązuje CISZA NOCNA!!! I jak będzie trzeba to wezwę policję :D

Gość gość
Emilia s.z suwalk to jest?

Gość gość
wspolczuje Ci, ja w zeszlym roku mieszkalam z grubą, nudną dziewuchą, brudaską jakich mało, w dodatku była dziewicą i nie miała bladego pojęcia o świecie, o życiu, po niej odechciało mi się wszystkiego, a teraz mam cudowną współlokatorkę...w mieszkaniu aż pachnie... przy tamtej zalęgły się mrówki :O dlaczego grube, durne dziewuchy to syfiary, a śliczne są miłe i dobre?