Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badacz kobiet vol jeden

Odpowiedzi kobiet jakiego chcą faceta mijają się z celem

Polecane posty

Zazwyczaj otrzymamy nadmierną ilość przymiotników, niekiedy wzajemne się wykluczających. Dzieje się tak dlatego, bo kobieta myśli, że (uwaga!!) szuka JEDNEGO faceta, ale poszukuje DWÓCH odmiennych typów mężczyzn. Jeden do zapłodnienia z którym poszaleje przez jedną noc drugi do utrzymania rodziny. A temu jednemu "idealnemu" przypisuje cechy "bad boya" i "ciepłej kluchy".

Kobiety o tym same nie wiedzą. Ponadto widząc tego "bad boya" co prawda myślą o nim źle, ale jednocześnie przyciąga je do niego kobieca podświadomość.

Warto też wspomnieć że ten jednorazowy seks z bad boyem jest taki, że od razu robi mu loda i daje od tyłu, nie musi się z nim nawet oswajać. Ciepła klucha musi czekać czasem i parę miesięcy nim doczeka się loda i parę kolejnych by był z połykiem. Bad boye podniecają kobiety a ciepłe kluchy zazwyczaj w ogóle.. Jest coś innego, jakaś tam bliskość, romantyczny seks, perwersja przychodzi z czasem (za jego namową). Seks to zawsze wymiana - ja ci dam ciało, a ty mi spermę (bad boy). Ty mi dasz pieniądze, to dam tobie ciało (klucha). Taka jest prawda, bo badania potwierdziły, że przypadkowy jednorazowy seks z obcym facetem bardziej sprzyja ciąży.

i jeżeli kupuje drogie prezenty to nawet niechby i kopał i bił

wreszcie zwaliłem gruchę , udało się i zaraz mi przeszło. idę spać

Facet szuka JEDNEGO TYPU - ładna, młoda, zdrowa. Ale wieeelu kobiet.