Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek41

Idealna żona.

Polecane posty

Gość misiek41

Mam czterdziestke , moja małżonka też , jest piękną brunetką , zgrabne długie nogi , śliczne, duże piersi , uwodzące spojrzenie , jesteśmy małżeństwem od osiemnastu lat , mamy nastoletnią córkę . Czasami aż się dziwie , że nasze życie jest takie idealne , mamy wspólne pasje , spędzamy ze sobą dużo czasu . W dodatku moja żona jest idealną kochanką , niby taka cicha myszka , a tak na prawde wulkan seksu . Wczoraj np oglądałem mecz Borrusi Dortmund , a ona przyniosła mi piwo do salonu , poszła sprawdzić czy nasza pociecha śpi , potem wróciła przebrana w seksownej bieliźnie i zaczęła robić dobrze mojemu penisowi , a ja oglądałem mecz , oczywiście do czasu , po chwili sam się na nią rzuciłem ... Co ze mną nie tak , że po tylu latach małżeństwa ona dalej mnie tak pociąga , i nadal kochamy się bardzo często ? :D

Gość misiek41
Podszyw ! Do usunięcia

Gość misiek41
w pracy choć trochę radosnych chwil gdy sprzątaczka Eugenia się nachyli przy regale z masłami by się wyprykać to podejrzę co nie co

Gość gość
zazdrośnicy sie podszywaja. Idealnie sie dopasowaliscie:) ja jestem w związku dopiero 8 lat. Życzę dalej tak udanego związku

Gość gość
zazdrośnicy sie podszywaja. Idealnie sie dopasowaliscie:) ja jestem w związku dopiero 8 lat. Życzę dalej tak udanego związku

Gość gość
ha ha podszywie nie trafiłes,jestem kobieta i potrafię zaspokoić męża

Gość gość
podszyw z rana jak śmietana :classic_cool: