Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy beta hcg 18 mui/ml w 26 dniu cyklu i 10 dni po owulaccji nie jest zbyt niska?? martwie sie bo robilam ja wczoraj a jestem przed @ i boje sie ze w weekend mnie odwiedzi bo termin @ mam na niedziele.

Gość gość
Moze owulacja ci sie przesunela. Spokojnie, powtorz za 48 h i wazne jak przyrasta a nie ile wynosi

mam powtorzyc w piatek i w poniedzialek i wtedy zobacze...mialam juz ciaze biochemiczna dlatego boje sie ze znow moze tak byc;/

spokojnie.10 dni po owulacji to jeszcze wcześnie.zarodek dopiero co zaczął wytwarzać hormon hcg.najważniejsze jest aby przyrastała prawidłowo :)

Gość gość
koliberku pociesze Cie,mnie tez brzuch boli jak na okres a wczoraj zobaczylam 2 kreski z czego 2 byla slabiutka...tez sie martwie...dzisiaj bylamna becie wyniki bedao 14..trzymaj sie mocno kochana

daj znac jaka Cii beta wyszla...mi blada kreska na tescie prawie niewidoczna pojawila sie w 8 dniu po owulacji a dzis rano tez byla blada...rowniez trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok ale jak juz raz sie przezyje ciaze biochemiczna to pozniej sie czlowiek martwi

Gość gość
rozumiem..bedzie dobrze kochana..

Gość gość
ciekaweco bys powiedziala,gdybys byla namoimmiejscu....my z mezem 5 lat sie nie zabezpieczalismy,i nic przez tyle lat

kochana ja sie nie zabezpieczam od 4 lat i w sierpniu jak mialam nadz ze sie udalo okazalo sie ze ciaza biochemiczna i teraz beta dosc niska wiec tez sie martwie

Gość gość
o rany wiec wiemy co czujemy wzajmnie tez bym strasznie chciala:( trzymam za ciebie,akiedy idziesz na badanie?

Gość gość
nie przejmuj sie brzuch we wczesnej ciazy boli jak na okres;)

Gość gość
kurde alemnie zmartwilas,bo ja bylam na takimbadaniu bety ze wynikjest tylkododani albo ujemny

Gość gość
Dziewczyny postarajcie zachowac spokoj. Mnie brzuch bolal jak na okres, nie caly czas ale mialam takie momenth ze myslalam ze zaraz zacznie sie mega okres.a tu cisza. Zrobilam test, dwie kreski, jedna slabsza ale wyrazna. I teraz mam sliczna coreczke:-) powtorzcie bete i badzcie tylko dobrej mysli!

brzuch we wczesnej ciąży może boleć tak jak na okres :) więc się nie martw na zapas :) unikaj stresu :) i odezwij się jak powtórzysz bete :) bedzie dobrze :)

Gość czekająca na dobre wieści
ja własnie wróciłam z badania HCG, wyniki po 13- zobaczymy czy w tym cyklu mi sie udało. Ja przeszłam już dwie ciaże biochemiczne i jedną pozamaciczną. W styczniu miałam laparoskopie i histeroskopie i lekarz kazał sie starać. w zeszłym miesiącu nie udało się, licze na ten cykl. Piersi mnie bolą, czuje ciągniecia w dole brzucha, ale nie nakręcam się, bo to moze objawy zbliżającej się miesiączki lub działanie leków, ktore przyjmuje na podtrzymanie ewentualnej ciąży

Gość gość
stres jest najgorszy:) jao14 odbieramwiec napisz jak Ciposzlo:) Boze ale bym chciala zeby sie udalo,juz na all wozkiogladam hehe:)

gość a który to dzień po owulacji u Ciebie? u mnie 11 i boje się czy wyjdzie poprawny wynik

Gość gość
kochana nie powiem Ci bo ja mam strasznie nieregularne cykle.... wmiedzyczasiemialamcosco wygladalo jakokres ale strasznie skąpoi samanie wiemco tobylo... zobaczymyo 2, ty jeszcze 2 h,a jedziesz tam czy dzwonisz?

Gość gość
11 dni juz powinien Ci wyjscpoprawny:) spokojnie,a sikacza nie robilas,prawda?

testu płytkowego nie robiłam, bo wolę mieć wynik krwi, a nie doszukiwać się cienia na teście:) u mnie w laboratorium nie przekazują wyników telefonicznie, bedą musiała iść. Po 12 czasem już są wiec została mi godzina, a najpóźniej dwie do wyniku. a bierzesz jakieś leki?

Gość gość
my 5 lat sie nei zabezpieczalismy,i sie nie udawalo,mysle sobie kurde czas cos zrobic,ginekolog zlecila badania chcialam je zrobic wczoraj,ale sobie myslekurde ze cos duzo ostatnio jemtemaperatura 37,7,chodze zla jak osa,iciaglemi niedobrze,wiec kupilam test,i 2 kreska wyskoczyla grubaśna ale strasznie blada prawie jej nie widac dlatego polecialam na bete a badan nie zdazylam zrobic,za czymidzie tez to ze lekow tez nie rbalam:)

już zaczynam się stresować, za pół godziny się okaże czy udało mi się w tym cyklu....... za chwile wychodzę do laboratorium.......

Gość gość
trzymam kciuki:) bede czekac do 2 na wiadomosc od Ciebie:)

wróciłam...... wynik negatywny...... kolejny raz:(

Gość gość
rany:( tak bardzomiprzykro:( napewno sie uda w przyszlymmiesiacu:):*

czekam teraz na dobre wieści od Ciebie, ja jestem wkurzona i tyle, po co faszeruje się tymi wszystkimi lekami jak i tak nic nie wychodzi......