Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie piszcie jak pracujecie

Polecane posty

Gość gość

w sklepie biurze restauracji że robicie kariere to śmieszne jest

Gość gość
Biuro i zależy jeszcze jakie rozumiem, ale te z karierą w Tesco lub szkołach też mnie rozwalają.

Gość gftrh
A ty widać nawet do matury nie dobrnęłaś bo język polski jest Ci obcy, wiesz co to jest "kariera"? To:1. «zdobywanie coraz wyższej pozycji w jakimś zawodzie lub w jakiejś dziedzinie; też: sukces odniesiony w tym zawodzie lub w tej dziedzinie»

Gość gość
No tak wielkie panie kafetarianki, a własnego języka nie znają. Krytykują, bo coś im tam w ich małych móżdżkach nie pasuje jedno słowo do drugiego, a ośmieszają same siebie :D :D

Gość gość
Kariera jak ktoś zauważył nie jest synonimem "dobrej pracy" ani "dynamicznego rozwoju" to tylko określenie "drogi zawodowej", a tę przechodzi i sprzątaczka i przewodnicząca rady nadzorczej.

Gość gość
zgadzam się z powyższym więc autorka i pani wyżej ośmieszają same siebie. Moja znajoma zaczęła od kasy, potem wylądowała na mięsie, potem kierownik działu... każdy się śmiał bo lądowała coraz bliżej drzwi i na koniec ultimatum-albo pani przyjmie posadę kierowniczki całego sklepu albo zostaje pani zwolniona, wykonywała wszystko to co kierownik ale bała się odpowiedzialności, koniec końców przyjęła posadę i kierownik sklepu, 8 lat temu zarabiał 300 zł więcej niż pani na kasie, miał dużo większą odpowiedzialność a w pracy siedziała nie raz 24h... raz się zdarzyło więcej

Gość monika_ah_monika
no sorry ja pracuje w biurze jestem specjalistą ds sporządzania umów (firma Tauron PE-jesli w ogole cos Ci ta firma mówi, pewnie nie ) a zaczynalam jako "śmieć" przynieś wynieś. Dzis jestem jedna z wazniejszych osób w moim dziale, nie chcą mnie na L4 puscic:) i 7 miesiac ciazy a ja nadal pracuję :D także uwazasz ze nie mam sie czym pochwalić? bardzo się mylisz... ale tu na kafeterii nie warto o niczym pisać bo i tak g***o znaczysz dla kogoś :D

Gość gość
Monika ah monika po co piszesz na kafe takie rzeczy juz wiem jak sie nazywasz.

Gość monika_ah_monika
no raczej nie wiesz bo to imie to zmyłka :D

Gość gość
Pani Gałaś! W pracy kafe?

Gość gość
Hahah monika i ty sporzadzasz te rachunki pewnie, szacujesz liczniki, norma to 22 umowy i to wszystko na zleceniu :D tak jest sie czym chwalic

Gość monika_ah_monika
PFFFF prosze cie pisalam ze nie ejstyem zadna monika klusko!

Gość gość
I na najnizszej kraj

Gość monika_ah_monika
jezu jak was tu wszystkich boli ze ktos ma dobra prace odrazu musicie posmarować. niestety dla ciebie ale nie jestem zadna pania gałaś ani zadna inna monika nie robie tego o czym piszesz nie zarabiam najnizszej krajowej!

Gość gość
Nie musisz byc zadna monika haha wystarczy zadzwonic do tauron i zapytac o pania specjalistke ds sporządzania umów, no tą co w ciazy jest ups zapomnialem imienia. :D

Gość gość
To po kiego sie tak tlumaczysz :D

Gość monika_ah_monika
dzwon prosze podać ci numer? skoro jestes taka ciekawska szmira :D 🖐️

Gość gość
A poza tym dziewczyno jesli pisalas prawde o tym gdzie pracujesz to jakim trzeba byc glabem zeby wypisywac w necie takie rzeczy! Ty nie wiesz ze ludzie maja znajomych? Nawet w takich firmach gdzie uwazasz ze nikt tej firmy nie zna? Sposobow na znalezienie kogos jest miliony.

Gość gość
Z Tobą rozmowa.. to bardzo niski poziom trzeba reprezentowac, nie widze zebym gdziekolwiek Cię urazil a Ty od szmir mine wyzywasz.

Gość gość
i foty w necie też sa

Gość gość
Ja wiem co sie robi w tauronie, i takich ,,spacjalistow,, tam jest na peczki :D a norma to 22 umowy, sleczysz caly dzien, szacujesz liczniki, wklepujesz w program, to wszystko na zleceniu i najnizszej kraj

Gość gość
Monika ah monika dziewczyna ze śmietnika.

Gość monika_ah_monika
ale po ch*j komuś moje dane ja pitole robcie sobie co chcecie możecie sobie dzwonić pisać, widać ze wam sie nudzi:D

Gość monika_ah_monika
dawaj foty !! posmieje sie chetnie :D

Gość gość
Do mnie taki tauron przyjezdza spisywac liczniki. Skoro zaczynalas od smiecia to pewnie nawet wyksztalcenia nie masz. Specjalista haha. Mam mase znajomych takich specjalistow np Specjalista dc obslugi klientow (odbieraja telefony w orange) :D

Gość gość
Dane po to żeby donieść, kto w pracy na kafe siedzi.

Gość gość
A ja mam kolezanke specjalistke ds umow i kseruje umowy ahahahaha.

Gość gość
wy jestescie poy****i jacys malanowskiego sie za duzo naogladalyscie

Gość gość
20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dane po to żeby donieść, kto w pracy na kafe siedzi. a co tak bardzo ci sie nudzi ?

Gość gość
Monika ah monika uwazaj zebys sie za bardzo nie naswietlila kserujac i skanujac te umowy. Nie szkodzi Ci to stanie tyle h na nogach kolo ksero? :D