Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż chce drugie dziecko a ja za żadne skarby nie co robić

Polecane posty

Gość gość

kurde :/ nie wiem już sama co zrobić, mężusiowi coś odwaliło i wręcz zażądał drugiego dziecka. Jak twierdzi marzy się mu śliczna córeczka która będzie do niego podobna, z którą będzie jedździł w wózeczku na spacerki i zbieral z nią kwiatki, że będzie kupował jej sukieneczki, robił kucyki itd :/ to nie żart, skończył niedawno 30tke i tak mu rypło. Mi syn tak dał w kość że naprawdę nie chcę drugiego dziecka a mąż robi mi akcje w stylu chowanie pigułek anty. Juz nie wiem co robić

Gość gość
Trzepnij w leb starego durnia. Zapytaj sie co bedzie jak sie drugi syn urodzi?bedzie zawiedziony?

Gość gość
pedofil

Gość gość
Gdy moj maz wspomina o drugim dziecku mowie ze owszem czemu nie, ale ja po 16 tygodnia wracam do pracy i niech on wezmie potem rodzicielski i siedzi z malenstwem w czterwch scianach.jakos zawsze temat ucicha na dluzszy czas:-) ja strasznie znosze macierzynski-kocham dziecko nad zycie,ale brakuje mi ludzi

Gość gość
myślałam że to może przez to, że mąż jest z rodziny wielodzietnej i przez to czuje chęć posiadania więcej niż jednego dziecka. Dwa córka dlatego że syn strasznie dawał nam w kość

Gość gość
A ja ci powiem tak........syn dał mi w kość strasznie,kołki 4 miesiące,zanoszenia,ulewania,biegalam od lekarza do lekarza,powiedziałam juz nigdy!!!!!! Dziś syn kończy 8 lat moja córka ma 3 miesiące,przesypia całe noce bez wózka, rak,poprostu. Śpi w łóżeczku,nie ma kółek,nie ulewa nagminnie,nie drze się bez powodu,jest zupełnie inna,daje żyć.Nie stresuje się przed wyjściem na dwór, bo ładnie śpi w wózku, ogólnie bez porównania!!!!!! Więc nie musi być tak źle,ale każde dziecko jest inne. Dziś wiem,że to była słuszna decyzja,ale w tym czasie,wcześniej nie byłam gotowa,paralizowal mnie strach, że kolejny rok wycięty z życiorysu!!!!! Teraz naprawdę jest cudnie a mój syn wniebowziety, bo tak marzył o rodzenstwie........możesz chociaż pomyśleć.......życzę trafnych decyzjiii

Gość gość
u nas to samo, kolki. ulewanie, skaza białkowa, jak podrósł był strasznie niegrzeczny, no z mężem nie mieliśmy życia. Teraz syn poszedł do przedszkola, ja pracuje na pół etatu, troszkę odetchnęlismy i nie chce kolejnego dziecko. Dopiero od niedawna syn wgóle całe noce przesypia +