Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaakceptowalabys faceta bez auta i bliskich znajomych

Polecane posty

Gość gość

;-)

Gość gość
?

Gość gość
Boże, jak czytam te wątki na kafeterii, to mam wrażenie, że wy egzystujecie wyłącznie w wirtualnej rzeczywistości.. odpowiedź brzmi TAK. Mój brat ma 26 lat i nie ma nawet prawka, ma malutko znajomych, niepijący jest, a ma śliczną i sympatyczną dziewczynę (6 lat młodszą, w moim wieku). Drugi ma w swoim wieku (24) ma prawko ale nie ma auta i ma 2 bliskich przyjaciół. Nie ma reguły

te pytania są durne, mam swój samochód po co mi auto faceta? Skąd się w ogóle biorą takie przeświadczenia, że samochód decyduje o akceptowaniu faceta. Aż tak źle z ludźmi się zrobiło? :(

Gość Niesłychana to nowina
Marzę wręcz o takim :)

Dziewczynka 13 lat ma, czy 13 razy w łeb dostała młotem Fajdka?

Gość gość
To na pewno napisała młoda ktora chce szpanować samochodem a nie chlopakiem

Gość gość
pruje ja?

Gość gość
Niesłychana to nowina-napisz na gg 49857739

Gość gość
autor to starszy niesmialy facet bez doswiadczenia wiekszego z kobietami ktory szuka w sobie kompleksow auto jednak ulatwia zycie nieposiadanie bliskich znajomych wedlug wielu tez nie jest uwazane za normalne

Gość gość
posiadanie małej grupki znajomych/przyjaciół czy nawet 1-2 jest zupełnie normalne, nieposiadanie żadnych zwiastuje patologię i nieprzystosowanie społeczne na 99%

Gość gość
wiadomo, że do strachliwych, nieśmiałych facetów, niewychodzących z domu kobiety nie walą drzwiami i oknami. o czym tu dyskutować? każda chce, jeżeli nie samca alfa, to przynajmniej samca beta, a nie samca omega.. popracuj nad sobą, bo masz marne szanse na "rynku"

Gość gość
spotykam sie z kims ale nie wiem jak to sie potoczy jesli ona mnie blizej pozna

Gość gość
śmieszy mnie osoba która pisze że osoba ktora nie posiada żadnych bliskich znajomych jest nienormalana :o różni są ludzie, nie każdemu inni ludzie są potrzebni do szczęścia... a z tym że to zwiastuje patologie to pojechał po całej lini :D co za przygłup

Gość gość
:-(

Gość gość
??

Lepiej iść na jakość niż na ilość. Po co mi pełno znajomych, którzy obrabiają mi d**ę przy innych oraz w duchu życzą jak najgorzej? Trzeba uważać z kim się można 'głębiej' zakumplować, także to nie jest żaden wyznacznik. Tak samo z samochodem. Ktoś może ma potężny kredyt na własne mieszkanie a jeździ autem za 3tys zł, które służy mu tylko i wyłącznie w celu dość szybkiego przemieszczenia swoich 4 liter z punktu a do punktu b. Jeśli ktoś ocenia ludzi przez taki pryzmat to niestety jest mocno ograniczony. Zdaję sobie sprawę, że są kobiety, które patrzą przede wszystkim na status materialny, czyli auto, dom, zasobność portfela. Tacy ludzie są niestety do utylizacji mówiąc drastycznie. Zaraz posypie się na mnie fala krytyki, ale w razie nowego ładu świata, te pieniądze stają się tylko papierem co sobie można d**ę podetrzeć :)

Gość gość
ladnie moj imiennik napisal w ostatnim poscie