Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie łóżeczko turystyczne

Polecane posty

Gość gość

Witam, poszukuję dobrego łóżeczka turystycznego w cenie około 250-300PLN. Niekoniecznie zależy mi na bajerach typu zabawki, łuki, moskitiery, przewijaki etc. Przede wszystkim chciałabym żey prosukt był porządnej jakości i w miarę łatwo się składał. Możecie coś polecić? firma, model? Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję

Gość gość
up

Może coś takiego: http://kbaby.pl/%C5%82%C3%B3%C5%BCeczka/129-%C5%82%C3%B3%C5%BCeczko-turystyczne-hipcia-babyono.html ? Cena trochę ponad 300 zł, ale za to z darmową przesyłką. Jakościowo dobre, bo ta firma cieszy się fajną renomą. No i śliczne, ale to już sama pewnie widzisz :)

Gość gość
Ja mam łóżeczko fillikid i bardzo sobie chwalę. Bez zbędnych bajerów, ma kółka, więc można łatwo przenosić.

Gość gość
Ja polecma lozeczko firmy 4baby:-) moje dziecko je uwielbia:-)

Gość gość
my od roku mamy caretero grande i pieknie sie sprawdza. latwo sie sklada, dobrze wykonane.

Gość serdelkaaa
ja mam łóżeczko firmy cotobaby służyło mojemu dziecku za kojec dostalam je po synku siostry który spał w nim przez dwa lata i robił w nim jeszcze inne rzeczy np sie bawil moim zdaniem jest nie do zdarcia i wygląda równie pieknie co na poczatku teraz wykorzystujemy je jak gdzies wyjezdzamy