Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria1983

czemu o dzieciach najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy ich nie posiadają?!

Polecane posty

Gość daria1983

czy wam też się zdarza że wasze bezdzietne znajome wiedzą lepiej o wychowaniu dziecka niż wy same? moja córka jest dzieckiem z ADHD, nie będę tego ukrywać. leczymy ją, chodzimy do psychologa dziecięcego ale.. postępów nie widać. od znajomych ciągle słyszę że mam jej nigdzie nie brać, bo przeszkadza. a przecież samego dziecka nie zostawię w domu, szczególnie wtedy kiedy mąż pracuje. jak mam im wyjaśnić że wiele zachować mojej córki nie jest z mojej winy? wszyscy w koło są mądrzy, a jak zaproponowałam że może zaopiekuje się któraś moją córką przez jeden dzień a ja sobie odpocznę to nagle żadna nie ma czasu... spotkałyście się z czymś takim? bo ja chyba zmienie znajomych..

Gość gość
ja też kiedyś podrzuciłam dziecko na jeden dzień koleżance która stwierdziła że dałaby radę lepiej.. po godzinie dzwoniła że mam po nie przyjść :) a moje dziecko jest grzeczne, tylko niektórzy myślą że to jest tylko karmienie i spanie..

Gość gość
No tak kochana to sa tzw przyjaciele własnie ... Zgadzam sie z Toba ze najwiecej do gadania maja osoby ktore nie maja dzieci . Jak im wytlumaczyc ? Wiesz ze teraz wszyscy najmadrzejsi ,tak ? Moze poszukaj matek z dziećmi z ADHD,bedziecie mieli wspólne tematy ,jedna raz zaopiekuje sie dziećmi j Ty drugi raz ......

Gość daria1983
Jestem na forum matek dzieci z ADHD.. ale to są bliskie, stare znajome z którymi sie znamy kilka lat.. I właśnie to mnie denerwuje że każda mądra na odległość a jak przychodzi co do czego to ona z dzieckiem nie zostanie bo coś tam.. to po co się wypowiada?

Gość gość
zrozum tzipo że twoje dziecko im przeszkadza, jak nie rozumiesz zmien otoczenie. NIKT TWOJEGO BACHORA NIE MUSI AKCEPTOWAĆ

Gość Kalemu ukracs krowa zle
zasadniczo z dwoch powodow: z boku, z perspektywy lepiej widac oraz drugi lepiej p******ic teorie niesprawdzalne w praktyce niz te ktore w kazdej chwili mozesz skonfrontowac z rzeczywistoscia

Gość poli31
ja nie lubiłam jak przychodziła do mnie kolezanka z synem (zdrowym) bo mnie wkurzał a co dopiero z adhd :O..zerwałabym kontakt z taką osobą jakby chciała do mnie przychodzic z tym dzieciakiem

Gość daria1983
jak ktoś nie lubi mojego towarzystwa a wie że mam dziecko to niech mnie nie błaga żebym wpadła pogadać.

Gość poli31
twoje towarzystwo pewnie lubią...nie lubią za to towarzystwa twojego dziecka