Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam jestem mama 8 miesiecznego synka:) od ponad 2 tygodni wstaje juz sam w łóżeczku i przy meblach:) czy juz wkrotce zacznie sam chodzic?:)

Gość gość
Moj tez wstawal i chodzil przy meblach kolo 7-8 miesiąca. Poszedl tydzień przed pierwszymi urodzinami.

Gość gość
moja wstawała jak mial niecałe 8m i chodziła przy meblach, a samodzielnie jak miała prawie 13 m.

Gość BrzydkaOna
Moje bobo też coś podobnego, szybko zaczął wstawać, chodzić jakies dwa tyg przed urodzinami.

Gość gość
Moja zaczęła wstawać i chodzic przy meblach jak miala 6mies. Pierwsze samodzielne kroki zrobila mając 11,5mies. Więc to różnie bywa.

Gość gość
moj stawał tak w wieku twojego synka a skończył już rok i do samodzielnego chodzenia jeszcze mu daleko. chodzi przy meblach i za rękę, ale sam się nie puści. od razu się przewróci. dopiero ćwiczy stanie bez trzymanek, codziennie udaje mu się co raz dłużej utrzymać równowagę, manewrować zabawkami na stojąco.

Gość gość
niekoniecznie wkotce, obie moje corki zaczely samodzielnie wstawac w 7 miesiacu i pod koniec chodzily przy meblach i jdna zaczela samzielnie chdzic tuz przed swoimi pierwszymi urodzinami a druga tuz po

Mój wstawał przy meblach/w łóżeczku oraz "dreptał"w miejscu wieku 8/9 miesięcy. SAM (bez trzymania !) przeszedł przez pokój wieku prawie 13 miesięcy.