Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriusz XXI

usunęła mnie ze znajomych

Polecane posty

Gość kafeteriusz XXI

mam problem. od 1,5 miesiąca gadałem sobie na fb z pewną dziewczyną, którą znam tylko z widzenia (ze szkoły). ona mnie zaprosiła i zagaiła rozmowę i tak sobie pisaliśmy o wszystkim i o niczym. natomiast od jakichś dwóch tygodni nie wymienialiśmy się wiadomościami - moim zdaniem nie było takiej potrzeby, ALE... dzisiaj wchodzę na fb, chciałem zobaczyć jej fotki, a tu "15 wspólnych znajomych". czyli mnie usunęła :( jak myślicie, dlaczego? dlatego, że z nią nie rozmawiałem przez 2 tyg? to trochę dziecinne. a, jak się teraz widzimy to tylko "cześć" i ucieka wzrokiem. proszę kobiety o powiedzenie jak to widzą ze swojej perspektywy ;)

Gość gość
widocznie jestes dupkiem i nie chce jej sie gapic na twoja facjate jak nie musi :classic_cool:

Gość kafeteriusz XXI
może tak ;) tylko w takim razie trochę dziwna jest, skoro przez jakiś okres czasu rozmawiała z dupkiem, nie sądzisz?

Gość gość
Moze liczyla na cos wiecej

Gość gość
nie nie sadze znasz kogos kto wysnuwa trafna diagnoze bez rozmow? :classic_cool:

Gość gość
A zaczepiales ja pierwszy czasem????

Gość kafeteriusz XXI
czy ja wiem... gdyby ktoś w ogóle mnie nie zainteresował, to nawet do głowy by mi nie przyszło, żeby z taką osobą rozmawiać. a dziewczyna ta była bardzo sympatyczna i otwarta względem mojej osoby, dlatego takie zachowanie mnie trochę zdziwiło.

Gość kafeteriusz XXI
20.03.14 tak, zdarzało mi się napisać "Co słychać?", tak jakby w rewanżu za ostatnią rozmowę.

Gość gość
Moze zwiazala sie z kims?

Gość gość
miala jakis swój powód najlepiej zapytaj sie jej

Gość kafeteriusz XXI
na fb ma nadal status "wolna" a i widujemy się praktycznie codziennie (niekoniecznie zawsze face to face) - raczej bym wiedział.

Gość kafeteriusz XXI
i właśnie się zastanawiam, czy zapytać (osobiście czy na fejsie?), o co chodzi, tylko nie wiem, czy wypada... czy po prostu olać temat, bo jednak skoro usunęła, to coś widocznie jest nie tak. tylko mogłaby powiedzieć, normalnie jak człowiek, żebym nie musiał się domyślać jak jakiś wróżbita.

Gość gość
Niekoniecznie. Znam wiele mezatek co maja status wolny a siedzisz z nia24h ze jestes pewien,ze nie widuje sie z nikim. Podobno najbardziej zainteresowani najpozniej sie dowiaduja. ;)

Gość kafeteriusz XXI
może być i tak. jednakże, jesteśmy z jednej małej miejscowości i chodzimy do jednej szkoły. wydaje mi się, że bym wiedział o takim fakcie, ale z drugiej strony... :)

Gość gość
Pewnie,ze zapytaj. Strach ma wielkie oczy. ;)

Gość gość
ja tez sie zastanawiam nad usunieciem pana,do ktorego zawsze musialam pisac pierwsza, a on nie raczyl nawet zawsze odpowiadac.... i tez ma status wolny i w realu potrafi sie do mnie przytulac, wkurza mnie on... laska jakas dziwna, rozmawiales z nia przez fb grzecznie, nie wiem, o co jej chodzi... mozesz zapytac wprost.... ile macie lat? bo ja z tym prawie 30

Gość kafeteriusz XXI
20.03.14 teraz się zastanawiam, czy zapytać w realu, czy na fejsie. najlepsze, że na żywo jeszcze nigdy nie sobą nie rozmawialiśmy :D nie zamieniliśmy ani słowa... 2014-03-20 13:05:29 mamy po 19 lat. moim skromnym zdaniem - skoro musiałaś do niego pisać pierwsza, to albo po prostu nie był zainteresowany, albo był nieśmiały i nie zauważył, że coś może być na rzeczy. też poniekąd zaliczam się do takich osób.

Gość kafeteriusz XXI
po pracy podbiję temat, może jeszcze jakąś ciekawa opinia się trafi. na razie muszę lecieć, cześć :)

Gość kafeteriusz XXI
jestem. ponawiam pytanie - jak się do niej odezwać? osobiście czy przez fb? co byłby w tej sytuacji bardziej na miejscu? przypominam, że jeszcze NIGDY nie rozmawialiśmy w realu.

Gość gość
Moja szklana kula mowi mi ze pewnie byla toba zainteresowana i czuje sie odtracona. Zagadaj na zywo , pewnie tylko na to czeka .

Gość gość
up