Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić buty dla roczniaka?

Polecane posty

Gość gość
tyko żę 3/4 butów tanich jest marnych, a 3/4 drogich dobrych, ta mała różnica, że cena nie ma znaczenia ;)

Gość gość
Na allegro kupiłam z firmy Emel...buty są bardzo wygodne!!!Bardzo!!! Doskonałe jakościowo według mnie...i wydaje mi się że pobijają te z ecco. Dla roczniaka możesz z emela nawet za 80 zł kupić naprawdę bardzo porządne!!!A nieraz dużo taniej używane ale nie koniecznie używane do chodzenia:)tylko zakładane do wózka...poszukaj!!!

Gość gość
trzewiki dobre za 30 zł, to też paranoja :O

Gość gość
Nie zgodze sie. Masz cos na poparcie swojej tezy? Kupowalam i drogie i tansze. Te tansze tak samo wystarczaly na caly jeden sezon jak i drozsze, bilans prosty. Dziecku tak szybko stopa rosnie, ze nie ma mowy, by maluch na 2 zimy mial 1 i te same buty. Dajecie sie omamic, to macie ale nie wmawiajcie, ze to kwestia super jakosci bo glownie za co placicie to za reklame :D Tak tak, to klienci placa za reklame.

Gość gość
nie kupuje się używanych butów, nie ważne ile dziecko ma lat!

Gość gość
tak, kupilam dobre trzewiki za 30 zl, jesli ty uwazasz ze tylko drogie jest dobre to jestes idealna klientka :D

Gość gość
a jesli dodam ze buty byly przecenionza 120 zl na 30 zl to co, nagle w zy osostaa kpske? chociaz na oczy ich nie widzialas? TO jest paranoja, wlasnie takie myslenie ;)

Gość gość
jak ktoś nie ma kasy niech kupuje i za 5 zł używane po 5 dziecach, tylko niech nie mówi że ecco to szajc bo go nie stac...

Gość gość
* a jesli dodam ze buty byly przecenione ze 120 zl na 30 zl to co, nagle juz przestana byc kiepskie? - tak mialam napisac, cos mi klawiatura zastrajkowala

Gość gość
ty jesteś idealna klientka, aby tanio znaczy dobrze :D

Gość gość
ale tu chyba nikt nie pisze ze ecco to szajs, ecco jest bardzo dobra firma.. chodzi raczej o to ze wiele innych firm rowniez robi dobre obuwie tylko nie placa tyle za reklame, nie zatrudniaja pseudo-specjalistow, nie maja tak szerokiej sieci sprzedazy, wiec nie musza dawac taki wysokich cen

Gość gość
nie gosciu, kompletnie nic nie rozumiesz, najpierw wmawiasz ze ktos pisal o zimowych butach, potem uwazasz ze za 30 zl nie moga byc dobre "bo nie" a teraz wmawiasz ze napisalam iz tylko tanie dobre - brednia na bredni, tanie tez moga byc dobre, wystarczy szukac a to ze cos ma niska cene nie oznacza od razu ze jest beznadziejne; jak i to ze cos ma 10 x taka cene nie oznacza z automatu ze jest swietne

Gość gość
buty za 30 zł mogą być jako takie ale nie super, nie uwierzę...

Gość gość
ja kupilam przecenione skorzane (tak, na pewno skorzane) trzwiki w smyku za 50 zl, wczesniej kosztowaly 120 zl (wiem, bo widzialam je wczesniej). tak sie zlozylo, ze byla ostatnia para w rozmiarze, ktory potrzebowalam.

Gość gość
na pewno nie było całe skórzane, tylko małe wstawki...

Gość gość
no nie, poza podeszwa byly skorzane w calosci ;). mialy tylko jakas apliakcje - kwiatka z boku - z zamszu, pewnie nie skora, ale to byl malutki kwiatek.

Nie pojmuje oszczędzania na dziecku... Ja nie znalazłam tańszych butów niż 100 zl dla dziecka które dopiero uczy sie chodzic, stawia pierwsze samodzielne kroki. Wazne jest aby podeszwa byla miekka. Kupilam emele i nie zaluje pomimo ze starcza na 3 miesiące. Zależy mi aby córka miala zdrowe stopy wiec na pewno nie będę oszczędzać. Tak samo jak na foteliku samochodowym nie powinno się oszczędzać, tak na pierwszych butach także.

Gość gość
a jakby te emele byly przecenione, to juz bys nie kupila, bo to oszczedzanie, tak?

Gość gość
dokladnie, bezsens... to znaczy ze co, jak sie trafi na przecene to sie nie kupuje bo to oszczedzanie na dziecku? co za bezsens.. ja rozumiem, ze kogos moze oburzac kupowanie dziecku parowek bo zal na kielbase a sobie fundowanie dobrej torebki ale litosci, czy ludziom w ciazy mozg sie kurczy? jak moge kupic buty za 180 zl a buty przecenione ze 180 na 90, jakosc tak samo dobra to nie mam zamiaru przeplacac! a potem placze jedna z druga ze nie ma pod koniec kasy na zycie albo zali sie sasiadce jaki ten jej maz skapy, bo tylko 4 tysie biednej na zycie daje i ona musi sobie z tym poradzic.. ehhh

Gość gość
jakbym nie miała kasy to na pewno za ostatnie pieniądze nie kupiła bym dziecku butów za 200 zł...ale też nie mówiła bym że te za 30 zł, to lepsze niż Ecco :O, bo to kretynizm.

Gość gość
ale tutaj chyba nikt nie mowil, ze ecco sa zle... zreszta w ecco tez sa przeceny, ostatnio moja mama kupila czulenka za 100 zl :P. wiec pewnie dzieciece pzrecenione tez mozna dostac. caly szkopul w tym, ze jesli kupi sie buty czy cokolwiek innego na przecenie, to nie jest to powod do wtsydu. ja tak kupilam corce buty zimowe, do konca grudnia jeszcze sama nie spacerowala, wiec miala takie miekkie buty od kombinezonu do wozka. za to na poczatku stycznia kupilam bardzo fajne buty z goretexu za 70 zl, ktore kosztowaly wczesniej 150. oczywiscie, gdybym musiala kupic wczeniej, to wydalabym na nie te te 150, ale skoro moglam kupic pozniej, to po co? rozmawialam tez z ortopeda dzieciecym i on twierdzi, ze jesli buty sa elastyczne i dosc szerokie, to sa ok i nie ma zanczenia, czy to bartek, ecco czy ccc. przynajmniej nie dla kwestii zdrowia stopy.

Gość Marikaoo
Ogólnie zawsze ciężki temat jeśli chodzi o sklepy typowo z obuwiem to zobacz w http://1but.pl powinni coś mieć chociażby z tego względu, że to największy sklep, jak nie to musisz celować typowo w sklepy dziecięce. Ja miałam akurat takie rzeczy od rodziny bo siostra urodziła rok szybciej :-)

Gość olloMIJO
Sprawdzałaś u Korneckiego?

Gość Quaker
I like it a lot hearty welfare personal loans online bad credit suburb outstanding "It's an exciting time in cosmology, when we can use observations of the distant universe to tell us about the fundamental nature of matter, energy, space and time," said Josh Frieman, director of the Dark Energy Survey with the U.S. Department of Energy's Fermi Lab, in a news release.

Gość gość
ja tam kupuje tu www.sklep.bartek.com.pl - są różne ceny i uważam że dobry stosunek ceny do jakości. Duży plus to to że są różne marki.

Gość usolscontual1974qwwvp
W butach nie liczy się czy drogie czy tanie. Musza mieć sztywna piete a podeszwa musi zginac sie w 1/3 dlugisci tak jak naturalnie stopa. Jasne http://urlii.me/30

Gość Mariah
What qualifications have you got? payment loan Do not be afraid to exercise your connections and reach out to people. Talk to family and friends to see if they know of anyone who has had an apprenticeship; people love to share their experiences and give advice. Apprenticeships are one of the best ways to get your foot in the door and receive valuable real-world experience.

Gość Leonardo
Where's the nearest cash machine? undergo shady pasa si dejo tomar paxil cr 25 mg inconvenient hurry Vice President of the ICC Judge Cuno Tarfusser wrote on behalf of the president of the international court and said that presidency has no legal powers to consider arguments and concerns related to the ongoing cases against Deputy President William Ruto and former journalist Joshua Arap Sang. President Uhuru Kenyatta is also scheduled to appear before the court on November 12.

Gość Zackary
About a year abilify 15mg I suppose debt and solvency are like bellows that fan the fires of the economy or starve them of oxygen. Just don’t get caught in the draft – in or out – of those damned bellows. The bellows opening is infested with bacteria that write CDOs and other very flimsy come-ons, or scams like Facebook that claim that ten percent of outstanding shares are a reliable indication of the value of the rest. I’m not a financial expert by any means but that is something I’d have rather not begun to understand: how the US economy can puff it’s own GDP with such flimsy vehicles of “wealth creation”. I hate the way it robs the bodies own efforts – of any consequence or value.