Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lat i jestem dziewicą a spotykam się z 30 letnim facetem

Polecane posty

Gość gość

I szczerze... to spotykam się teraz z facetem, który ma 29 lat. Pewnie za jakiś czas wylądujemy w łóżku, bo jest między nami chemia. I trochę się może, nie że wstydzę, ale dziwnie się czuję, że jestem dziewicą. On miał już kilka dziewczyn, także wie, o co biega w tych klockach. Nawet nie wiem, czy mu to mówić. Niby jakieś tam doświadczenie w łóżku mam, pieszczoty czy seks oralny, ale myślę że jednak jest niemała różnica.

Gość gość
to ze jestes dziewica bedzie go jeszcze bardziej krecic :)

Gość gość
Możliwe. ale jakoś dziwnie się z tym czuję.. bo generalnie ja nawet "nie wyglądam" na dziewicę ;D

Gość gość
wśród młodzieży może i tak ale żaden 30 letni facet nie będzie się skarżył że jego 21 letnia laska była dziewicą..

Gość gość
ja bym sie ucieszyl, gdyby trafila mi sie dziewica. bylbym jej pierwszym :classic_cool: facetom podobaja sie takie rzeczy. problem w tym, ze sam jestem prawiczkiem (21 letnim, tak sie sklada) i nie wiem, jak zareaguje na to moja ew. pierwsza partnerka.

Gość gość
no właśnie prawiczku TOBIE, ja jestem starszy i doświadczony i nigdy dziewic na dodatek lodziar

Gość gość
uwazam, ze fakt mojego prawictwa nie ma tutaj wiekszego znaczenia. tak czy siak, jaralbym sie, ze jestem pierwszy. kumple tez maja takie poglady :classic_cool:

Gość gość
dlaczego to dla was facetów ma takie znaczenie? a gdybym ty miał jedna partnerke seksualna za soba to tez byś chciał mieć dziewice?

Gość gość
to masz p******ych niedojrzałych kumpli

Gość gość
nie słuchaj się prawików normalnemu facetowi to obojętne, aby się nie puszczała

Gość gość
20.03.14 dlaczego? no i chyba nie wymagasz od 21 letniego chlopaka zbytniej dojrzalosci, co?

Gość gość
Nie chcę odpowiedzi prawiczków, którzy są sfrustrowani. Sorry.

Gość gość
A co to jest dziewica ?

Gość gość
po czym wnioskujesz, ze jestem sfrustrowany? a moze czekam na ta jednyna, z ktora skonsumuje zwiazek po slubie? :)

Gość gość
Brak zaspokojenia seksualnego zawsze w jakiś sposób frustruje, tym bardziej jak ktoś żyje w dzisiejszych czasach gdzie szczególnie promuje się rozbuchanie seksualnego (powaaażnie to brzmi :P)

Gość gość
ale poj/eb czeka na jedyną i po ślubie ha ha żadna cie nie chce i to nie czekanie a przymus

Gość gość
chyba zapominasz, ze mozna sie samemu zaspokoic :classic_cool: 2014-03-20 13:51:06 nie sadze. pare dni temu zakladalem temat o tym, ze kolezanka mnie gdzies zaprosila. takze jakies tam chetne sie pojawiaja :P

Gość gość
pewnie też.

Gość gość
Gdyby samozaspokajanie wystarczało, to tylu facetów których ciśnie w rozporku nie szukałoby lasek na one night stand/ f****ng friend.. jak i kobiet tez, właściwie

Gość gość
ale koleżanka NIE ZAPROSIŁA CIE NA SEKS, mnie też zapraszają a nigdy między nami nic nie będzie

Gość gość
ps. z t.y.m s.l.u.b.e.m t.o b.y.l.a o.c.z.y.w.i.s.t.a i.r.o.n.i.a, a.l.e w.i.d.z.e, z.e t.o z.a t.r.u.d.n.e d.o s.k.u.m.a.n.i.a :( wywala mi ****** spam

Gość gość
2014-03-20 13:53:48 - dlatego mam nadzieje, ze wkrotce zmieni sie moj stan, bo z kobieta jest na pewno lepiej niz ze swoja reka :classic_cool: 2014-03-20 13:54:49 - chyba nie sadzisz, ze obracam sie w towarzystkie dziwek, ktore otwarcie umawiaja sie na seks. najpierw kawa, a potem zobaczymy co dalej :)

Gość gość
mniej sobie nadzieje a i tak seksu nie będzie, to tylko kawa, swoją drogą to dziewica?

Gość gość
na pewno musisz mu o tym powiedzieć. ale nie rozumiem dlaczego do tej pory jesteś dziewicą skoro oralnie już się z kimś zabawiałaś? w sumie dla mnie dziewictwo to stan umysłu a nie kawałek błony a Ty widać tą dziewicą nie jesteś już ;)

Gość gość
na 99%. a to dziwne, bo jest ladna, a nawet nigdy nie miala chlopaka.

Gość gość
to pewnie jest z nią coś nie tak :P

Gość gość
Bo nie chciałam iść o ten krok dalej. Ale oralnie i tak rzadko wychodziło. Gówniarą byłam, jestem teraz sama od 2 lat. Ale ten facet mnie bardzo pociąga, czuję, że z nim mogłabym coś więcej ;).

Gość gość
trudno jest mi powiedziec, bo sie praktycznie nie znamy. w piatek sie okaze :P w sumie kreci mnie jej niesmialosc i to, ze zdobyla sie na odwage i mnie zaprosila, a z drugiej strony - dostac zaproszenie od kobiety - tez jakos dziwnie :)

Gość gość
Wyluzuj :)

Gość gość
'..dla mnie dziewictwo to stan umysłu a nie kawałek błony.." Tak, czyli jak miałam 30 facetów i czuje w mózgu dziewictwo, nagle zrobiłam się cnotliwa itp to mogę się zwać dziewicą hm.. A jak niby nazwiesz laskę, która nigdy nie współżyła? Pół dziewicą? Pół słoniem? No kim? Pół zdzirą? Pół normalną?