Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Zakulska

Opera

Polecane posty

Gość Ania Zakulska

Jaki strój do opery dla niej i dla niego?! Wybieram się z mężem pierwszy raz i kompletnie się nie wiem co i jak :D w sumie uśmiecham się, ale to nie jest śmieszne i potrzebuje pomocy, porady i szczerości :)

Gość zermm
Jeszcze jedno, w internecie tam gdzie nie ma potrzeby, nie piszemy Nazwiska. Raczej nick, lub tez inicjaly.

Gość Anna Z
Pierwszy raz pisałam taką wiadomość i dziękuję za wszelkie wskazówki :) opcja "wieczorowo ale bez przesady" jak najbardziej mi odpowiada. Zna ktoś jakieś sklepy w Krakowie gdzie można znaleźć suknie, garnitur i wszystko dobrać bez zbędnego błądzenia po mieście? Szczerze mówiąc nie lubię załatwiać takich spraw i wolałabym żeby ktoś mi coś doradził nie tylko dlatego żeby sprzedać.

Gość gość
sporo tych propozycji :D a jest gdzieś taki salon czy sklep gdzie mogę wszystko kupić?! znacie takie miejsce? gdzie mogę kupić dodatki, sukienkę, buty i ubrać partnera?

Gość gość
Jeśli chcecie się razem ubrać w jednym miejscu, żeby nie tracić czasu na bieganie po Krakowie to koniecznie wybierzcie się do EVITY. Nie dość że mają oryginalne rzeczy to wyjdziecie ubrani od stóp do głów i będzie wszystko do siebie pasowało :)

Gość gość
a gdzie jest ten salon? bo coś słyszałam, ale szczerze mówiąc wcześniej się tym nie interesowałam :)

Gość gość
jak wybierasz sie do opery to wiadomo ze stroj wieczorowy,pelny wybor sukni tego typu widzialam w Evicie w katowicach wiec tam sie musisz wybrac.Maja dlugie piekne wieczorowe suknie.Sama zalowalam jak znalazlam ten salon to juz mialam suknie na bal ale wszystkie dodatki dla meza kupilismy wlasnie w tym salonie. Polecam.

Gość gość
gdy byłem pierwszy raz w operze ubrałem się w ciemne dżinsy, jasna koszula bez krawata i marynarka, buty klasyczne do garnituru. Dziewczyna była ubrana w wieczorową sukienkę do kolan. Można było spotkać sporo osób szczególnie starszych bardzo elegancko ubranych ale też osoby w sportowych butach czy trampkach, niektóre młode dziewczyny w mini ledwo zakrywające tyłek i szpilkach 15cm co ledwo chodziły :) Nie wiem czy to dobry pomysł żeby specjalnie kupować ubranie na wyjście do opery skoro idziemy tam pierwszy raz. Na pewno coś w szafie się znajdzie ani zbytnio wytwornego ani przesadnie sportowego.

Gość gość
Witam, może coś trzeba jednak Ani podpowiedzieć o stroju dla partnera. Wieczór i opera to jakby nie było zobowiązująca okazja. Jeśli dodatkowo jest to premiera, jakiś wyjątkowy wieczór to tym bardziej strój powinien być okazjonalny i koniecznie wieczorowy. Jeśli Kraków lub Śląsk to firma polecana wcześniej ma w sprzedaży chyba teraz najlepszy produkty, jeśli chodzi o galę./evita.com.pl/p,8,38,,,,,,,151,smoking.html przy okazji możesz w artykułach dowiedzieć się więcej