Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekretarka007

Kolacja biznesowa Kraków

Polecane posty

Gość sekretarka007

Gdzie można pójść na kolację biznesową w Krakowie? Muszę znaleźć dla mojego szefa jakieś super miejsce, z dala od centrum. Oczywiście musi, to być miejsce eleganckie, najlepiej przestrzenne, z nienaganną obsługą i dobrym jedzeniem. Mają to być negocjacje biznesowe. No i oczywiście parking, żeby mógł zapakować swój super samochód. Znacie coś takiego pod Krakowem?

Gość gość
A patrzyłaś na Chochołowy Dwór w Jerzmanowicach? Droga nr 94 w kierunku Olkusza. Zdjęcia restauracji dostępne są na ich tronie, zobacz sobie, może to miejsce nada się dla Twojego wymagającego szefa.

Gość gość
Pasjonuję się experiental education czyli w polskim (nie najlepszym tłumaczeniu) , jest to najlepsze rozwiązanie dla wszystkich. Polecam www.oceanumyslu.pl, chętnie podzielę się swoją wiedzą.

Gość gość
Ja mogę polecić New Orlenas club ale to w Warszawie, organizujemy tam większość spotkań i imprez firmowych. Mają bardzo kulturalną i profesjonalną obsługę a restauracja jest czynna do 4 nad ranem! http://www.neworleans.pl/ I bardzo oryginalny wystroj