Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej wróżbita

Powróżę

Polecane posty

Gość Andrzej wróżbita

Witajcie!!! To ja, informatyk Andrzej :-). Zmieniłem profesję i chętnie Wam powróżę, ponieważ zostałem wyrzucony ze stanowiska informatyka. Opiszę w kilku słowach jak to się stało: otóż wieczorem moja szefowa poprosiła mnie abym sprawdził system w naszej wielkiej firmie matce, ponieważ coś tam szwankowało. Ja przejęty i z wypiekami na twarzy usiadłem i postanowiłem szybciutko to zrobić, aby jej nie zawieść, ponieważ wiedziałem, Że będzie nam ine czekała na droga. Moja szefowa, potężna kibieta o tubalnym głosie i wąsiku, po dobrze wykonanym zadaniu za wze do mnie mówi: "Brawo Andrzeju, jedtem z ciebie bardzo zadowolona, zasłużyłeś na odrobinę pieszczot" i daje mi siarczystego klapsa w dupsko. Pełen emocji i w oczekiwaniu na klapsa odłączyłem wszystkie kabeli i zacząłem tworzyć ich nowe konfiguracje. Niestety zrobiła się już północ, ja bałem się zostać sam w wielkiej firmie matce i zadzwoniłem do kolegi z prośbą o pomoc. Został mi jeden kabelek i ani jednego gniazdka do wetknięvcia. Co robić? On długo nie odbierał, więc dzwoniłem do skutku. Po 20 razie odebrał zaspany izasapany, to ja przez 48 minut wyjaśniłem mu co i jak, a on jak nie wrzaśnie: w d**e sobie wsadz ten kabelek! Co też uczyniłem.... poczułem huk, trzask, coś jakby uszczypnięcie i.... obudziłem się rano w łóżku szpitalnym. Nade mną pochylona była moja szefowa, która smutnym, tubalnym głosem rzekła: Andrzeju, klapsa nie bęzie, pół tyłka ci wyrwało, a firma została pozbawiona systemu. System został spalony. Zwalniam cię szkodniku.... Moje serce zamarło z żalu i bólu, ale pomyślałem, że jestem utalentowany i mogę robić inne rzeczy np. zostać wróżbitą. Dlatego zapraszam serdecznie na wróżby!

Gość gość
oreore, dawno Cię nie było? Pozdrawiam :D A co do tematu, przecież może powróżyć leżąc na brzuszku :classic_cool:

Gość Andrzej wróżbita
dupke wydrukowałem na drukarce 3D i dokleiłem :-) Za[raszam na wróżby!

Gość gość
Slonko to powiedz co tam gwiazdy o mnie mowia? Czy wygram w lotka w najblizszym czasie? Martusia sie pyta;-)

Gość gość
Tak serio z tymi wróżbami?????

Gość gość
Racja ;) W takim razie powróż mi: kogo dzisiaj będę gościć na kolacji ze śniadaniem ? Ja to wiem, ale wolę sobie utrwalić poprzez wróżbę :)

Gość Andrzej wróżbita
wrózba nr 1: baby są głupie

Gość Andrzej wróżbita
kobiety mnie nie doceniają 😭

Gość pleban Andrzej
ale wszystkie wszystkie?

Gość pleban Andrzej
pocałuj mą stułę grzeszniku :)

Gość Andrzej wróżbita
mam małego fiutka :-(

Gość pleban Andrzej
więc szukaj w swojej skali, znajdziesz "coś" w chinach :)

Gość Andrzej raper
oto moje najnowsze dzieło: hu ha! super kochanek to ja! na osiedlu wszyscy mnie znają! Krótka kuśka na mnie wołają! Hu ha! Super kochanek to ja! Bardzo szybko się rozpalam i zbyt szybko płyn wyzwalam hu ha! super kochanek to ja! Podoba się wam?

Gość Andrzej cenzor
do d**y :) beztalencie jesteś