Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowe echh te tesciowe

Polecane posty

Gość gość
Kurcze, zono wyrozumiala na maksa, szczerze gratuluje ci udanego malzenstwa ( jak twierdzisz ) - ale postaraj sie pisac bardziej klarownie, bo ta twoja historia trocje sie rozjezdza. I co sie dziwic ludziskom, ze im te puzzle sie nie bardzo skladaja?

Gość gość
Echh, no jak dzieci. Juz wyjasniam. Maz pracuje tez i w soboty. Ma prace fizyczna, nie w biurze, wiec jest taka mozliwosc. 2 km jechalam po niego do kolegi, bo tyle od nas mieszka. A 20 m to on nieraz na piwo wychodzi, bo taka jest mniej wiecej odleglosc baru od naszego domu.

Gość gość
Kartofelki i kotleciki do mikrofali i obiadek jest cieply. Minutka roboty. Na dodatek papryka marynowana i mezus zadowolony :). E tam, w nektorych sprawach nawet bym nie probowala byc wyrozumiala, ale nie mam na razie powodow ;)

Gość gość
W zaledwie kilka minut odgrzalas obiadek i znow odpisujesz na komentarze? Az tak cie obchodza opinie obcych ci ludzi, ze zamiast posiedziec z wytesknionym ;) malzem przy stole to lecisz do klawiatury? Oj i jak ci tu wierzyc?

Gość gość
no odgrzała i to opisała, przecież każdy tak robi normlany

Gość gość
hebe :D w punkt

Gość gość
No tak. Musicie sie czegos czepic, nie? Tak wlasnie zrobilam. Odgrzalam obiad i z powrotem jestem. A gdzie napisalam, ze za mezem tesknilam? Wy naprawde swiata nie widzicie poza swoimi facetami? Chyba tak. Musicie siedziec z nimi kazdego weekendu, bo jak to, zeby byl z kolegami zamiast z Wami? Jak przychodzi z pracy to tez musicie nad nim wisiec, bo sie stesknilyscie? Kocham meza. Wiem, ze moge na niego liczyc, a on na mnie, a jak jestem steskniona to moge mu to wieczorem pokazac, a nie siedziec nad nim i patrzec, jak obiad je. A Wam tylko wspolczuje, bo musicie zabiegac o uwage swoich facetow i trzymac ich w domu pod kluczem... Przykre, ze tak jest.

Gość gość
Ty poprostu chcialas,aby wszyscy pojechali po twojej tesciowej i sie zawiodlas .Ludzie potrafia myslec.

Gość nie zebym sie czepial ale
Napisalas, ze twoj maz i jego koledzy z pracy to stateczni mezczyzni. Zaraz po otrzymaniu flaszki postanowili ja obalic w domu jednego z nich - to jest statecznosc?... Nie piszesz, na czym polega praca fizyczna meza, ale skoro pracuje rowniez w soboty, to latwo sie domyslic i najprawdopodobniej gratyfikacje w postaci wodki zdarzaja sie niejednokronie. Napisalas takze, ze tylko kilka razy do roku chodzi z kims do baru, ktory macie zaledwie 20 metrow od domu. Really? Po tym, jak go suszylo i pojechal pic od razu, jakos nie chce mi sie wierzyc, ze ten wasz bar omija na co dzien lukiem.

Gość gość
I posypała się historyjka :)