Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i mam 166cm wzrostu. Porażka co ?

Polecane posty

Gość gość
Niscy faceci również są HOT :p

Gość gość
Tom Cruise ma akurat 170 cm, czyli wzrost jak najbardziej do przyjęcia u przystojnego i dobrze zbudowanego faceta. jego ex zony miały: Nicole- 180 , Katie- 175 i zawsze na wielkich wyjściach obcasy i nie wyglądał przy nich jakoś tragicznie i widać było, ze nie ma 164 cm, bez przesady- nieźle ktoś popłynął

Gość gość
A czy Tom jest dobrze zbudowany?

Gość gość
tom jest slawny i bogaty, wiec ten rpzyklad sie nie liczy

Gość gość
Mój mąż ma 160 i jest wspaniałym człowiekiem

A ja uważam że jak facet ma poniżej 170 cm to nie powinien w ogóle mieć kobiety. Nie każdy musi mieć kobietę. Ja dokładnie mam 169 cm i już dawno się wyleczyłem z chęci posiadania kobiety. Wiem że przy moim niskim wzroście jest to niemożliwe. Pozdrawiam

Gość Gooosc
Ja i moj narzeczony mamy po 160 cm. Chodze w szpilkach i jemu to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie, uwaza ze lepiej wygladam. Jestem bardzo atrakcyjna, zadbana kobieta, nawet jego rodzina jest w szoku, bo mysleli ze zadna go nie zechce. Tak naprawde, guzik nas obchodzi co o tym mysla inni. Wzrost o niczym nie swiadczy. Moj facet jest bardzo zaradny, zadbany i kocha mnie nad zycie, za tydzien bierzemy slub :) Ach, i nigdy nie czul sie gorszy z powodu wzrostu. Tak wiec zamiast tu biadoli, wez sie chlopie za siebie a bedzie dobrze.

Niscy faceci ponadto się szybciej i więcej skurczą na starość. Załóżmy że facet we wieku 25 lat ma 169 cm, to jak dożyje 60-tki to będzie miał już tylko 165 cm albo nawet mniej. Dlatego nie warto aby kobiety wiązały się z niskimi!

kurdu_bydzia To, że Ty jesteś niski ale dupa wołowa i do tego płaczek, to nic dziwnego, że żadna Cie nie chce. Po co kobiecie facet, który więcej od niej przeżywa i użala się nad sobą ? Ogarnij się i wróć tu dopiero desperacie.

Nie widzę w moich ostatnich wpisać niczego gdzie bym płakał i narzekał. Stwierdzam po prostu fakt i uważam że niscy faceci poniżej 170 cm nie powinni mieć kobiet!

A Ty powinieneś mieć zakaz wstępu tutaj. Stwierdzam po prostu fakt :)

Gość gość
Ja znam niskiego 160 albo +/- 2-3cm i baaardzo go lubie

Gość gość
nie porażką to jest że masz takie kompleksy. WEŹ SIĘ KOLEŚ OGARNIJ

Gość gość
tak jak czytam nie raz coś na tym forum to masakra - mam za małe cycki, fiuta, za dużo wzrostu. czy wy naprawdę żyjecie tylko po to żeby się komuś podobać. współczuję serdecznie.

Gość gość
heh ale macie problemy rpzeciez sa kobiety 150

Gość gość
Często niscy tez są bardzo przystojni...;) nie martw się,. Jeśli masz te "k***iki " w oczach to jest szansa