Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie pieczywo??Zakładajcie worki na ręce!!!!!

Polecane posty

Gość gość
ja specjalnie grzebie w d***e lub spuszcze się na rękę i nie umyje a później macam, oczywiście nie kupuje

Gość goźć
kurcze bułkę bym zjadła :-/

Gość gość
ja grzebie w łoniokach i dłubie w nosie poźniej sprawdzam tylko bułki

Gość gość
lecz się świrze

Gość gość
Debili, którzy plują do chleba, śmiecą czy bazgrają jakieś napisy na świeżych elewacjach powinno się eliminować kulką w głowę. Nie miałabym skrupułów kropnąć takiego kretyna.

Gość gość
dziewczyno nie płacz byś zobaczyła jak pakuje bułeczki to byś klękła i mi hot doga zrobiła :D

Gość gość
Mogłabym co najwyżej odgryźć główkę twojej nędznej parówie.

Gość gość
ja widze nieraz jak bulki grzebia ludzie i wkladaja z powrotem bo macaja czy mieciutkie....fuj w zyciu nie kupilabym w sklepie bulek..kiedys sprzedawczyni lapami brudnymi z pieniedzy bulki przekladala...zero higieny...

Gość gość
najlepiej kupowac bulki w piekarni, mimo ze sa drozsze to z lepszej jakosci maki zrobione i nie są napompowane jak te z duzego sklepu.

Gość gość
Ja tam nie jestem brzydliwa. Jakbym miała tak o wszystkim obsesyjnie myśleć to bym się nerwicy natręctw nabawiła. A bo w wcetach publicznych brudno, bo ktoś bułkę dotknął przede mną. Znam dziewczynę, której chłopak nakazuje myć puszki z piwem przed przelaniem trunku do kufla, bo nie wiadomo ile rąk tę puszkę wcześniej dotykało :/

Gość gość
dobrze robi z tym piwem kiedys ktos sie zarazil bo nie umyl puszki a wiecie ze to piwo splywa po tej puszce brudnej...bleee ja zawsze myje i przecieram octem puszke i dopiero potem leje piwodo szklanki

Gość gość
przecież puszki są w folii w czteropakach

Gość gość
Dajcie spokój, skończycie jak świry, które myją ręce po 8 razy 15 razy dziennie.

Gość gość
ja tam nigdy nie zakladam rekawiczek, a jestem wybredna, zanim kupie chlebek to z 10 przemacam, rak po kupie nie myje bo nie ma zwyczaju takiegou nas w dom u tak samo po siku, ale ogolnie mam czsyste i nie mam zadnych chorób wiec nie widze problemu:)

Gość gość
w sklepie biore bulki przez folie, w autobusie nie siadam zeby nie miec zarazkow od meneli, poreczy trzymam sie bardzo nisko, tam gdzie z reguly ludzie nie dotykaja. myje recę kilkanascie razy dziennie, zeby myje co namniej 3 razy dziennie ale zdarza sie ze i 5 razy dziennie myje. szklanki, talerze i sztucce myj****aardzo dokladnie i dokladnie plukam. codziennie cala myje sie od stop do głow, wlacznie z myciem wlosow. podlogi myje 2 razy w tygodniu, kurze zbieram co drugi dzien i dobrze mi z tym i jakos nie czuje sie gorsza. aha, jeszcze jak sie zalatwie w toalecie, to zawsze zamykam klape, biore papier i tym przez ten papier dotykam spluczki zeby spuscic wode, papier wyrzucam, myje rece i kremuje. zawsze po przyjsciu do domu rozbieram sie, ubieram w dresowe spodnie i koszulke, potem ZAWSZE myje rece 2 razy, twarz przecieram tonikiem zeby brud zetrzec. Myslalam ze kazdy tak robi.

ja kupuję w piekarni. pieczywo z marketu mnie obrzydza. i jak PANIE PODAJĄCE PIECZYWO nie zakładają rękawiczek to to jest dopiero obrzydliwe:(

Gość gość
nie żartuję, a czemu?

Gość gość
Bo tak robia tylko sfrustrowani życiem

Gość gość
nazywajcie to jak tam sobie chcecie, zawsze tak robiłam i bede robic pewnie do smierci. brzydze sie zarazkami

Gość gość
masz chorobe psychiczna, jakas fobie lub manie, z tym myciem i czystoscia, idz do lekarza to sie leczy

Gość gość
ale w ktorym miejscu przesadzam?

Bo ja podłogę myje kiedy jest brudna, kurze ścieram kiedy się nakurzy, nie przebieram się w domu, nie brzydzę się spłuczek i siedzeń w autobusach, nie boję się poręczy itd. PS możesz sobie nawet metalową pancerną klapę kupić na sedes, a bakterie kałowe i tak sobie żerują na Twojej szczoteczce od zębów, nawet jesli jest ona w innym pomieszczeniu :)

Gość gość
Właśnie taka jest mentalność Polaków. Nic nie dociera, jak do ściany..Jeszcze mimo tego, że nie ma racji, będzie na siłę udowadniał, że ma. Bycie brudasem to nie jest choroba, z tym można walczyć ! Takie wychowanie widocznie z domu wynieśliście. Tylko ja bym nawet nie śmiała rodzinie pieczywa brudnymi łapskami wymacać.Jakoś nie spotkałam się z takim prostactwem w marketach w innych krajach. Ludzie wiedzę po co obok są powieszone worki, czy rękawice jednorazowe..

Gość ambasador federacji
zawsze przed pojsciem do sklepu sram i oczywiscie nie myje po tym rak, potem macam WSZYSTKIE bulki i zadnej nie kupuje SMACZNEGO :p:D

20.03.14 , robię większość rzeczy które robisz, raczej prędzej zaniedbam pokój lub mieszkanie niż to, żeby przy mojej skórze był jakiś syf. nie uważam, że mam fobię.

Gość gość
ale u mnie się bardzo kurzy. mieszkam w centrum dużego miasta. poscieram a za chwilę jest to samo. podlogi tez myje bo lubie miec czysto.

Gość gość
Idiotko z 17.47. Czy ktoś tu mówił o jakichś obsesjach ???? Czy włożenie worka na rękę cię przerasta?? To jest zwyczajna czynność, którą powinnaś traktować jako coś na porządku dziennym. Widocznie tego nie robisz skoro piszesz te bzdury. Nikt tu nie pisał o obsesjach, tylko o prostactwie !

Gość gość
brokeninside bo ja nie robię nic co by podbiegało pod jakąs fobie. to jest normalne zachowywanie zasad higieny