Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie pieczywo??Zakładajcie worki na ręce!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Czy to takie ciężkie ? Ludzie są bezczelni- ważne, że dla siebie wezmą, reszta ich nie obchodzi. Za każdym razem jak jestem w markecie na dziale pieczywa (no za każdym!!), ktoś musi brudne łapska bez rękawiczek/worków pakować w bułki i przebierać... I za każdym razem słyszę to samo : "No przecież dotykam tylko swoich". G***o prawda- nieraz byłam świadkiem jak komuś coś nie podpasowało i odkładał z powrotem.No przecież po to te worki wiszą, żeby ich używać!!!!!!!! Człowiek nie może mieć ochoty na bułkę, bo żyje w jednym państwie ze ŚWINIAMI. Niech tak każdy w ciągu paru godzin wymaca te bułki, przecież to ohydne i niehigieniczne, tfu. Jeszcze jak powszechnie wiadomo- Polacy to przeważnie brudasy, wyjdzie z kibla, ręką którą się podciera za chwilę robi coś innego.No nauczcie, że się kultury !!! Przecież to jest nagminne! Jeszcze jak komuś zwracam uwagę, to wychodzi buractwo tych ludzi. Skaczą wtedy jak koguty... co najmniej jakby rację mieli. Ja na ich miejscu zamknęłabym się i spaliłabym się ze wstydu. Wstyd !

Gość gość
Brudasy, gnoje i chamy, wiem po sobie

Gość Edytkae
Nie umrzesz od tego :D

Gość gość
Umrzeć nie umrę, ale to wcale tego nie usprawiedliwia...

Gość gość
Masz rację ja też zwracam uwagę ludziom ale teraz to już będę wyzywać od chamów nie ma co sie czaić z brudasami i świniami, gdyby każdy zwracał uwagę to by tak nie robili ale nie, te szare cichociemne tchórzliwe myszki nigdy się nie odezwą tam gdzie potrzeba tylko w domu mocne w gębie.

Gość gość
to jest normalne ze zeby dotknac pieczywo to trszzeba to robic przez COS czy przez papier czy przez worek, ale NIGDY RĘKĄ !!!

Gość gość
a myślisz ze w piekarniach lub sklepach spożywczych przestrzega się higieny i zawsze pieczywo wykłada się przez worek ?

Gość stara modelka bez związku
Trudno ludzie się uczą kultury.

Gość gość
Tylko jak ktoś ma beton zamiast mózgu, to nie dotrze.. Ja staram się uprzejmie zwracać tym ludziom uwagę(chociaż krew się we mnie gotuje), a niejednokrotnie zostałam jeszcze przez nich zwyzywana od najgorszych! I co to jest jak nie właśnie buractwo...

Gość gość
Też mnie to wkurza i dobrze że ktoś o tym napisał, choćby na tym gownianym forum. Ludzie to swinie, wystarczy ze podejdzie kilkadziesiat takich osob i dotknie taka bułke, a potem życze wam smacznego! dlatego juz od dawna nie kupuje bułek z marketu, zawsze zasuwam do piekarni, choc wielkokrotnie musze isc z buta jakies 15 minut jeszcze.

Gość gość
ja też nie używam żadnej folii ale ze mną sie nie musisz obawiać bo oblizywałabyś moje palce jakbys mnie zobaczyła :D

Gość gość
Co kuźwa nie umrzesz!? ale pasożytami się możesz zarazić jak złoto, kiedyś jak sprzedawczyni podawała chleb, a była zdrowa to była mała szansa coś złapać ,a teraz łapy z g***a nie umyte wkładają w pieczywo brudasy siejące zarazę wszędzie, dlatego 90% ludzi ma robale, ja nie mam zamiaru mieć i będę darła gębę na wszystkie brudasy! W dziurę se wsadź łapska jak nie masz gdzie!

Gość gość
16:42 pies Cię lizał

Gość gość
BUHHAHHAA w piekarni ma praktyki moj kuzyn i uwierzcie masakra co tam robia i jak pluja do srodka do tej masy chlebowej..fuj

Gość gość
Oczywiście, że w piekarniach nie zawsze przestrzega się zasad higieny.. ale dołóżmy do tego ten X przypadkowych ludzi w markecie.. To ja wolę, żeby to był tylko piekarz(który może, ale wcale nie musi tak robić) niż zgraję tych ludzi. Przecież ja nawet w rodzinie nie dotykam rękami pieczywa, które ma zjeść ktoś bliski...

Gość gość
a wiecie co mnie jeszcze wkurza? jak ktoś w markecie bierze sobie mrożonkę a potem w międzyczasie się rozmyśla i odkładą ją na jakąs pólke która ma najblizej. co za łajzy tak robią! chooy z tym ze się rozmrozi a potem obsługa sklepu i tak to wkłada do zamrazarki. następna osoba to kupi i ma sraczke gotową.

Gość gość
Hahahah, dołóżmy do tego jeszcze weekendowa rodzinkę, która ze wsi przyjechała na zakupy raz w tygodniu, przy okazji napić się i nażreć za darmo... Pełno pootwieranych produktów w całym sklepie.. Typowy Polaczek.. Ale tutaj akurat stratę odnotowuje market, więc mam to gdzieś, ale macanie pieczywa jest obrzydliwe..

Gość gość
ludzie to świnie patrzą tylko na siebie i myślą o sobie nic ich nie interesuje co będzie dalej z tym produktem wymacanym ale jest sprawiedliwość na tym świecie wszystkim macaczom życzę sepsy z gronkowcem i czym tam jeszcze

Gość gość
Polacy to naród brudasów i brak im jakiejkolwiek ogłady, o higienie można zapomnieć. Ostatnio w Galerii jakaś wypindorwana laska, wymalowana i ubrana, na oko, dość drogo, wyszła z klopa i nawet wody po sobie nie spuściła. Deski obejszczane, ludzie rąk po wc nie myją. W autobusach faceci ok 50 cuchną strawioną wódą i śmierdzącymi gaciami. Nawet tutaj wczoraj jakaś laska pisała, że nawet w owulacje wkładek nie używa. chooy że jej leci na majtki, niech sobie leci.

Gość gość
przecież jak zakładasz rękawiczke to i tak dotyka się zewnętrznej strony, więc zarazki przechodzą

Gość goźć
aa tam że macają bułki to jeszcze ujdzie, ale jak do metalowego koszyka, albo plastikowego ktoś wkłada chleb bez woreczka , czy torebki, to mnie skręca:x Kiedyś widziałam w sklepie, sprzedawczyni spadła bułka na ziemie, podniosła wrzuciła do reszty :x Masakra. Mam kolege pekarza, któwy dla zabawy spuścił się do ciasta:x

Gość gość
przecież jak zakładasz rękawiczke to i tak dotyka się zewnętrznej strony, więc zarazki przechodzą xxx wolę mieć zarazki z worka niż twoje kałówki na bułce BRUDASIE

Gość gość
Blleeehh. Od razu mi przypomniałaś 30 stopniowy upał, ścisk w autobusie i grubasy w podkoszulkach z wyeksponowanymi, nieogolonymi pachami i śmierdzące tygodniowym potem ;/ co za atrakcje..

Gość gość
ale to NIE zarazki z worka TYLKO Z RĄK jak zakładasz idiotko

Gość gość
"Mam kolege pekarza, któwy dla zabawy spuścił się do ciasta:x " Mówisz serio ???????? ;O ;/ ;/

Gość gość
tylko plebs jeździ autobusem

Gość gość
tak bo zarazki pełzają... co za kretynka z ciebie

Gość goźć
20.03.14 gość tak przynajmniej powiedział, nie wiem czy bajerował:x

Gość gość
no jak zakładasz to dotykasz zewnętrznej strony logiczne

Gość gość
no właśnie zawsze się znajdzie ktoś-brudas dla kogo macanie bułek to jeszcze ujdzie-zgroza i bezsilność mnie ogarnia, w tym kraju nigdy nie będzie normalnie!