Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 takajedna86

161 cm 60 kg, jak schudn膮膰

Polecane posty

Go艣膰 takajedna86

Witam Was serdecznie, szukam pomocy. Jestem koszmarnie gruba (jak w temacie) i nic, ale to absolutnie nic mi nie pomaga. Pr贸bowa艂am ju偶 wszystkich mo偶liwych diet, od dw贸ch miesi臋cy nie jem s艂odyczy, niczego sma偶onego, nie pij臋 gazowanych napoj贸w, 膰wicz臋 co najmniej godzin臋 dziennie i dalej nic - waga stoi w miejscu. Czy kt贸ra艣 z Was te偶 mia艂a kiedy艣 taki problem? Co powinnam zrobi膰, by wreszcie cho膰 troch臋 schudn膮膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Adddaa
nie przesadzaj, nadwagi nie masz , idealnie by bylo 161 - 110, czyli 51 kg, ale to jeszcze nie nadwaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet_Facet
Zale偶y jak 膰wiczysz i zale偶y jak jesz, a nie tylko ile 膰wiczysz i ile jesz. Je艣li chodzi o 膰wiczenia to powinna艣 po nich 艣cieka膰 potem 偶eby pali膰 tkank臋 t艂uszczow膮, a je艣li chodzi o jedzenie to 4-5 posi艂k贸w dziennie o regularnych porach 偶eby podrk臋ci膰 metabolizm. Oczywi艣cie ma艂ych posi艂k贸w ! Ograniczy膰 t艂uszcze i w臋glowodany, zwi臋kszy膰 ilo艣膰 bia艂ka (ale bez przesady). Im bli偶ej wieczora tym mniej t艂uszcz贸w i w臋glowodan贸w. Mo偶na by pisa膰 i pisa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet_Facet
I oczywi艣cie zwi臋kszy膰 ilo艣膰 wypijanej wody (czystej wody ! - nie 偶adnej smakowej). Regularnie ca艂y dzie艅 po kilka 艂yczk贸w. Itd..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przede wszystkim cwicz polecam mel b i jedz o regularnych porach 5 razy dziennie . Nie glodz si臋 tylko ograniczaj! I pracuj nad samoocena bo nie jeste艣 grubasem! !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takajedna86
Nie jem jako艣 mega regularnie, prowadz臋 niestety do艣膰 nieregularny tryb 偶ycia ze wzgl臋du na prac臋 i np z regularnymi godzinami posi艂k贸w mam problem. Nauczy艂am si臋 je艣膰 艣niadania, poza tym du偶o warzyw, oczywi艣cie woda niegazowana, ograniczam pieczywo jakiekolwiek do max 1-2 ciemnych bu艂ek tygodniowo, niestety 偶adnego nabia艂u, bo jestem na niego uczulona. Co do 膰wicze艅, wybieram wszystkie nieobci膮偶aj膮ce staw贸w, poniewa偶 utykam na jedn膮 nog臋 i nie mog臋 np biega膰 czy je藕dzi膰 na rowerze.

Udost臋pnij ten post