Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ignorant życiowy z wyższym wykształceniem kto tak ma z was

Polecane posty

Gość gość

Hej od około 3 lat mam taką oto fazę: Wstaję rano i nie chce mi się myśleć wszystko wykonuje najmniejszym nakładem sił, skupiam sie raczej na tym aby przeżyć następny dzień i nie ulec jakiemuś głupiemu wypadkowi. Przez okres studiów często się zdarzały śmieszne sytuacje z tym związane, to znaczy z powodu lenistwa moja reakcja była zwykle trochę opóźniona. Z powodu mojej dolegliwości mi ukończonych 5 letnich studiów dziennych nie mam ani pracy, ani prawa jazdy ani dziewczyny i mieszkam z rodzicami lubię uaktualniać gry sportowe na komputerze i zapisałem się na kolejne studia bo mam za dużo wolnego czasu.

Gość gość
dodam że jestem już rok po studiach zakończonych uzyskaniem tytułu magistra inżyniera inżynierii środowiska

Gość gość
Depresja gangstera ;)

Gość greenhorn
chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
ja tak mam;d haH;D

Gość gość
up ciekawy temat ja też tak mam

Gość gość
tez tak mam, mam prace itp. ale gdy wracam do domu to zamieniam sie w nieogarnietego czlowieka, ciagle bym chodzila w pizamie, mam burdel w domu i mi to nie przeszkadza, obzeram sie czipsami, gram w gry, siedze na internecie albo sie upijam, nastepnego dnia marynarka i profesjonalizm