Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawód

Polecane posty

Gość gość

Zawsze gdy na spotkaniu z dziewczyną wspominam czym się zajmuję zawodowo kontakt się urywa a dziewczyna nie odbiera, telefonu. Czy na prawdę jesteście takie puste??

Gość gość
niech zgadnę, jesteś konserwatorem płaskich powierzchni? :D

Gość gość
Jestem szatniarzem w muzeum.

Gość szaman mehehehe
Znałem takiego jednego z muzeum,ale on przacował jako "eksponat"...

Gość gość
Ja miałem kolegę, który karmił małpy w zoo i też raczej wzięcia nie miał. Musiał robotę zmienić.

Olej takie blachary. Nie są warte złamanego grosza. Jeśli jedynym powodem do spotkań jest dla nich kasa - to wróżę karierę w dobrze płatnym zawodzie kurtyzany. Nie przejmuj się takimi incydentami. Są normalne dziewczyny na świecie, które będę Cię lubiły za to jaki Ty jesteś a nie za to, ile zarabiasz. Może i dobrze, że robisz, co robisz, przynajmniej ograniczasz sobie dostęp do takich pustaków. Życzę spotkania kogoś wartościowego Pozdawiam

Gość gość
Stary, wpadłeś w pułapkę myślową. Jak ja trafiłam kilka razy na palantów to nie mówię facetom "dlaczego jesteście takie świnie?" A tak na marginesie...dobrze czujesz się z tym, że jesteś szatniarzem, ile zarabiasz, utrzymują Cię rodzice? Ja osobiście nie chciałabym szatniarza na życie, bo co on mógłby mi zapewnić? To zawsze ja z***********m i robiłam różne rzeczy za faceta, wyręczałam go... A teraz mam już dość. Chcę żeby ktoś zadbał o mnie, dał mi komfort że nie będę może choć przez 5 min martwić się, ze mi zabraknie na rachunki. I Ty te dziewczyny tez zrozum, nie oceniaj ich od razu źle tylko pomyśl, dlaczego wszystkie Cię spławiają.

Gość gość
Patrycja...dobre ściemy walisz. Poza tym masz rację, mogą go tylko lubić, a nie kochać

Gość szarik na102
Uwierz w siebie,zacznij używać>numerków>masz ich trochę,weż trochę do domu,na randkę.Zresztą gdzie chcesz...

No niestety, dzisiaj kobiety patrzą też pod względem bezpieczeństwa dla nich oraz wspólnego potomstwa. Jest to trochę egoistyczne, ale czasy są ciężkie i nikt nie chce wegetować. Co jeśli straciłbyś pracę? Jak ktos ma fach, czy wykształcenie, ma większe możliwości zarobki i przede wszystkim lepiej płatnego. Nie pomyślałeś, żeby ukończyć jakąś szkołę policealną? Kto stoi w miejscu, ten się cofa. Nie trzeba mieć studiów, żeby dobrze zarabiać. Często ktoś z fachem w ręku zarabia kilka razy więcej niż ten po studiach.

Gość gość
popieram Radka