Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sceptyczny i skrupulatny

Związek bez poznania przeszłości seksualnej to zbyt duże ryzyko

Polecane posty

Gość gość
Wstydzić się nie ma co, ale dobrze byłoby badania porobić.

Gość gość
O przeszłości seksualnej się nie mówi pajacu :D

"okładnie. co to za podwójne standardy jak z lat 90tych? kobieta, która miała kilku partnerów jest puszczalska, za to facet, który spał z wieloma kobietami to ogier? nie zgadzam się z takim myśleniem." x Podwójne standardy występują równiez w przypadku braku doświadczenia i nikomu jakoś nie przeszkadzają. Natury się nie oszuka, a i statystycznie kobiety mające dużo partnerów są mniej wierne i szybciej gotowe są zwiac, jak pojawiają się problemy. x Wynika to z faktu, że kobiety uprawiające przygodny seks są "rozpieszczane" jakością mężczyzn, z którymi dochodzi do stosunku. Są to mężczyzni wysokiej jakosci u których większośc z tych kobiet nie miałaby szansy na związek. Potem gdy lata lecą, a zaden ksiąze nie chce się z taką związać, ciężko jest jej wejść w związek z przecietnym facetem na jej poziomie i albo zostaje sama, albo jest w takim związku bez chemii z jej strony dla korzysci majątkowych, na boku szukając innych na seks

Jak kobieta się kryje ze swoją przeszłością seksualną, to nie jest mnie warta.

Gość hejter nr 1
dokładnie. co to za podwójne standardy jak z lat 90tych? kobieta, która miała kilku partnerów jest puszczalska, za to facet, który spał z wieloma kobietami to ogier?----------> Po pierwsze same kobiety takie standardy ustalacie z zawiści do tych ktore maja wieksze powodzenie i same je d******* nazywacie, wiec wszelkie ale kierowac prosze do lustra. Po drugie zamek ktory da sie otworzyc kazdym kluczem jest c*****y. Za to klucz ktory otwiera wszystkie zamki jest z******ty i stad ta rozbieznosc w nazewnictwie kobiety i mezczyzny o podobnym zyciu seksualnym

Gość gość
Podwójne standardy sibilski stąd ze kobiety chcą jak najbardziej doświadczonych facetów a facetom raczej zbyt doświadczonych kobiet

Ja nie jestem za podwójnymi standardami, po prostu nie chcę kobiety która prowadziła się niezbyt ciężko.

Gość gość
hehhee ja mam bardzo bujną przeszłość seksualną- aż jeden partner a mam 30 lat

Gość gość
Zgadzam się z tobą @sceptyczny i skrupulatny, bezpieczeństwo jest najważniejsze, takie badania powinny być obowiązkowe. Sama ostatnio zrobiłam komplet badań „bezpieczna kobieta” (hiv, żołtaczka, kiła, chalmydia) i teraz jestem spokojna. Kobiety, które nie chcą ich robic najwyraźniej wstydzą się swojej przeszłości i są bardzo nieodpowiedzialne.

Gość gość
olałabym faceta z takim podejściem, a wstydzić się swojego życia nie muszę ;)

Gość gość
gość a gdzie zrobilas takie badania? Robia je w każdym laboratorium??i na nfz da rade czy tylko prywatnie?

Gość gość
robiłam badania w Poznaniu w Certusie. Nie wiem, czy zrobisz je w każdym laboratorium. Musiałam zapłacić ale spokój nie ma ceny, to były dobrze wydane pieniądze, zwłaszcza, że zostałam przebadana kompleksowo w kierunku wielu chorób