Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sceptyczny i skrupulatny

Związek bez poznania przeszłości seksualnej to zbyt duże ryzyko

Polecane posty

A wy kobiety tak prowadźcie swoje życie, żebyście w przyszłości i nie musiały wstydzić się swojej przeszłości. Ze swojej strony dodam, że nie potrafię się zaangażować nie znając przeszłości seksualnej kobiety.

Nie trzeba znać przeszłości, wystarczy wspólnie zrobić test na HIV HPV i badania WR :) I masz odpowiedź jak bardzo znacząca była przeszłość partnerki.

Gość gość
Kazdy pryszczaty prawik gada jak ty teraz dopoki nie trafi sie jakas co go w ogole chce. Jak juz sie trafi i bedzie ladna to nawet gdyby wczesniej ciagnela druta i sie macala ze wszystkimi kolesiami na roku to i tak Ty uwierzysz ze jest dziewica byle tylko byla z toba i dala ci polizac albo o******ela. Wiec nie rzucaj sie tak koles zebys potem nie musial sie wstydzic tego co teraz napisales jak wszyscy twoi koledzy beda wiedziec ze twoja dama daje kazdemu

Gość gość
lol. Odezwal sie co ma puszczalską albo puszczalska we wlasnej osobie. Wyobraz sobie ze sa tacy ktorzy nie biorą co łaska

Gość gość
Wyobraz sobie ze tobie zadna nie da ani co laska ani w ogole nic.Nawet w burdelu zazada podwojnej zaplaty jak cie zobaczy

Gość gość
ojojoj cie boli cos ktosiu. Bo ty mnie znasz i widzisz biedaczysko :D bylo nie popuszczac . Uderz w stół a nożyce zaszczekają

Gość gość
Sceptyczny, a ktoś w ogóle od ciebie oczekuje zaangażowania?

Gość gość
Ty sie moze zacznij leczyc jak ci juz "nozyce szczekaja" I pilnuj siebie zebys sie nawet kijem przez szmate do zadnej puszczalskiej nie dotknal bo wtedy nie bedziesz mial prawa do zadnej porzadnej. Porzadne nie chca takich jak ty.

Gość gość
to smutne, że w dzisiejszych czasach dziewczyny się tak puszczają.

Gość gość
Zal ci d**e sciska ze nie z toba ? Puszczaja sie tylko z ciachami, facetami macho i przystojniakami wiec tak zle nie jest. Dlaczego maja sobie odmawiac jak trafia na ciacha.

Gość gość
ty porządna nie jesteś, więc skąd wiesz kogo chciałaby porządna?

Gość gość
Puszczają sie puszczalskie

Gość gość
a po co kobiety maja byc porzadne ? suszyc sie po to zeby jakis oblech mial satysfakcje ze jak jego zadna nie chce to i inni nie maja uzywac ? Jak facet jest przystojny to powinien miec duzo kobiet. Dobre geny daje.

Gość gość
ale te ciacha się z nimi nie pożenią i później porządny facet ma dylemat czy żenić się z taką puszczalską, czy kopnąć szmatę w d**ę i żyć w samotności.

Gość gość
Jak facet jest c***a to i tak nie bedzie wiedzial czy to dziewica czy nie wiec o co kaman. Uwierzy w to co mu sie powie zeby baba z nim byla.

Kobiety, a na szczerość to już was nie stać?

Gość gość
t6ujtut

Gość gość
yjjycy

Gość gość
no to dobrze że się zastanawiasz,ale to wy faceci jak dorwiecie jakąś panienkę to od razu aby wykorzystać,jezeli nie zachowywali byscie sie tak ryzykownie,to moze teraz nie zastanawiałbys sie jaką przeszłosc ma dziewczyna,ale większość facetów wczesniej nie mysli o tym,byle do przodu ha a teraz chcesz znac przeszłosc???

Gość gość
D***** mają dziś mniej partnerów niż te przeciętne kobiety

Gość gość
a co ty o tym wiesz prawiku ha

Gość gość
Gdy kobiecie brak argumentów zaczyna wyzywać gdyby putin był kobieta to już byłaby wojna

Gość gość
Gdyby suka nie dała pies by nie tkną.

Gość gość
20.03.14 Bez przesady, a niby czego tu żałować. Rozmawianie o byłych z obecnym jest bez sensu. Jest to raczej obleśne. Co by miały mnie obchodzić byłe mojego męża. Ja tak samo nie mam zamiaru mu opowiadać. Taka wiedza raczej przeszkadza w budowaniu relacji.

Gość dawny cream
raczej taka wiedza pomga w budowaniu realcji, bo pozwala swiadomie wybrac kobiete . w innym wypadku jest to tak naprawde wybieranie panny i zycie w nieswiadomosci czyli zyjesz w związku z obcą osobą

Gość Lelolelo
O słodka naiwności... A to tobie się wydaje, że ludzie łącząc się ze sobą w pary robią to na podstawie świadomych i racjonalnych decyzji? O matko... A nieracjonalne emocje gdzie są w tym wszystkim? Poza tym, nie wiem gdzie wy wynajdujecie te dziewice, które całe życie mają jednego partnera. Ja osobiście nie znam ani jednego takiego przypadku. I mężczyźni, i kobiety wchodzą w związki, które czasem się rozpadają, i wchodzą w kolejne. Zwykła rzecz. Poczytajcie trochę, ludzie to jednak zwierzęta monogamiczne okresowo :) ( polecam Wojciszke, pisze zrozumiale nawet dla dyletantów :))

Gość gość
Chyba jestem porządna, bo ogólnie się zgadzam z autorem, tylko nie wiem, czemu to akurat 'kobiety' mają się nie puszczać, dla facetów inne zasady?

Gość Lelolelo
A do tego te dziwne kryteria "porządności", ech...

dokładnie. co to za podwójne standardy jak z lat 90tych? kobieta, która miała kilku partnerów jest puszczalska, za to facet, który spał z wieloma kobietami to ogier? nie zgadzam się z takim myśleniem. Ja nie mam nic do ukrycia, jeśli chodzi o moją przeszłość seksualną i interesuje mnie z iloma kobietami spał wcześniej mój partner, ale nie uważam, że którakolwiek strona powinna się wstydzić tej liczby. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, jeśli nie wstydzimy się wskakiwać do łóżka czemu mamy wstydzić się liczby kochanków??