Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z idiotycznego powodu mam doła? prosze oceńcie bo się zamartwiam :(((

Polecane posty

Gość gość

uczęszczam do takiej jakby "grupy wsparcia" i większość osób ma jakieś problemy, ale chciałabym żebyśmy się trzymali razem, a parę osób się alienuje i ostatnio myślałam,że mam dobry kontakt z 5 osobami a się okazało,że tylko z 3 z nich, w dodatku 2 mnie jakby olały, czułam się z tym fatalnie, jakby tego mało było miałam iść na piwo z jednym chłopakiem i dziewczyną, którą chciałam poznać lepiej i zależało mi na tym, ale nagle inna zaprponowala mi podwózke, a poza tym za mało osób chciało iść na piwo, ja się zdołowałam,że osoby które wydawały mi się bliskie oddaliły się i pojechałam do domu :( myślicie,że będą jeszcze chcieć się ze mną umówić? zwłaszcza ta dzieczyna :( oby nie poczuła się olana :(((((

Gość gość
mam obsesję na punkcie olewania - że zostanę olana albo że zaniedbałam kogoś :( co mam robić?

Gość gość
faktycznie ,alez masz problem .dziewczyno ,nie wiesz chyba co to sa naprawde problemy .

Gość stara modelka bez związku
ile masz lat?

Gość gość
myślę że jesteś przewrażliwiona a po drugie zmęczyła mnie ta cała twoja matematyka i wyliczanka to że ktoś nie miał ochoty iść na piwo w danym dniu może znaczyć wszystko i nic ci ludzie mogli mieć kiepski dzień, mieć już inne plany, mało czasu, źle się czuć lub nie mieć kasy na piwo a ty dorabiasz sobie ideologię do jednego wydarzenia może ktoś z nich jest na lekach i nie może pić alkoholu i głupio mu się przyznać ? ciesz się że masz grupę wsparcia i poznałaś nowych ludzi

Gość gość
ale ja wyskoczyłam z propozycją pójścia na piwo, po czym po spotkaniu szybko się zmyłam i mnie 2 zxnajomych pytała " nie idziemy na piwo?" :( jestem beznadziejna :(

Gość gość
Niemysl o gupotach,wloncz pudlo obejrzyj jaki film idz nynać:-)

Gość gość
teraz żałuję,że nie poszłam na piwo z tymi dwoma osobami :( mogło być fajnie, bo ta dziewczyna jest super, a chłopak ma poczucie humoru :( a ja wybrałam jechać do domu :( gdzie nawet nie ma mojej współlokatorki :( a myślałam,że będzie :(((

Gość gość
Jutro wekend mozesz isc na piwko z kumplami dzis se smiglem zakrec i idz spać:-)

Gość gość
jutro nigdzie nie pojde z nikim \;9999 :( k****a beznadziejnie wyszło :( straciłam taką szanse :(