Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi sie

Polecane posty

Gość gość

...facet w pracy, jestem w szczesliwym zwiazku i wcale nie zamierzam tego zmieniac, ale ciagnie mnie do niego niesamowicie. Nie jest szczegolnie atrakcyjny, ale ma w sobie cos, do tego jest dla mnie bardzo mily. Tak sobie pisze, zeby sie wygadac, bo to pierwsza od lat rzecz z ktorej sie nie moge zwierzyc mojemu partnerowi z oczywistych przyczyn.

Gość gość
Moglby ktos pogadac... Najlepiej to opowiedzcie mi jakies przerazajace historie o zrujnowanych rodzinach, zebym sie tym niewinnym flirtem nie wkopala w klopoty. Jak komus sie nudzi, zapraszam do pogawedki ;)

Gość gość
Nawet nie mam zamiaru sprawdzac! Jedyne, czego bym chciala, to jakiegos zainteresowania z jego strony, strasznie to glupie. Ciagle o nim mysle, cholera, nawet zaczelam bardziej dbac o siebie, na czym glownie moj partner korzysta.

Gość gość
Nie wlasnie, jestem przeszczesliwa. Tylko tak mnie trafilo wlasnie perfidnie. A do tego szczerze powiedziawszy przy dziewczynie tego faceta wygladam jak miotla.

Czyli porównujesz się z nią, i gdyby okazał Ci zainteresowanie mogła byś się dowartościować myśląc, że wg niego jesteś atrakcyjniejsza

Gość gość
Nawet nie, a i tak nie bylabym, bo przeciez wybiera ja (o tym, ze wybralby mnie jak w komedii romantycznej nawet marzyc nie smiem i nawet nie chce, zalezy mi na moim facecie i nie mam zamiaru nic komplikowac. Jestes facetem?

Gość gość
Mnie to zakrawa na chec zdobywania wrecz, chce tylko wiedziec, ze moje 'uczucia' zostaja odwzajemnione. Ze tak powiem, gdyby to sie wydalo, bedzie to doslownie tylko flirt, wiec raczej nie powod do zerwania, ale chce mojemu tego oszczedzic, bo to taki dobry chlopak. Sam widzisz, porzadna ze mnie dziewczyna, a tak sie zauroczylam glupio.

na szczęście głupie zauroczenia szybko przemijają , najgorsze jest to, że z nim pracujesz...... Powiedz mi jakie ten gość wady posiada?

Gość gość
O zadnych mi nie wiadomo, ale tez poza praca go nie znam, a tam dobrze nam sie uklada.

Gość gość
Nie no, normalni ludzie, tacy jak ja. Ale dzieki za probe. Nie mowie, ze jest idealny, ale raczej az tak ogromnych wad nie ma.

Gość gość
Ale ja go wcale nie idealizuje, ja sobie zdaje calkowicie sprawe, ze mojemu facetowi do piet nie dorasta, ale mimo wszystko mnie ciagnie, mimo wszystko ciarki mnie przechodza, gdy mnie przypadkiem dotknie, ostatnio to w ogole mnie dobil zarcikiem, przy moim facecie do tego, draznilam sie z nim ze musi mnie bardzo nie lubic, bo mnie unika, a on odpowiedzial, ze moze to wlasnie dlatego ze mnie lubi. Okiem faceta, mam szanse? ;)

Gość gość
Normalne, ze nam się podobają inne osoby. A zauroczenie pewnie minie.

Gość gość
Naprawde normalne? To, ze sie podobaja to wiem, o tym akurat moge spokojnie rozmawiac ze swoim partnerem (mowilam, ideal). A w tym sie zakochalam, zauroczylam, jak gowniara. Dlatego tak podle sie z tym czuje, ale tez nie moge sie powstrzymac.

Gość gość
Nie bede, ale mow mi tak dalej. Zagial mnie tym zartem, i tez bardziej mi sie przez to podoba, bo to zachowanie bardzo w moim stylu.

Gość gość
W zyciu. Predzej bym zaproponowala obu trojkacik :p

Gość gość
Mijaja dni a sytuacja nie ulega zmianie, chyba nawet jest gorzej. Na szczescie moj partner jest malo podejrzliwy i niczego nie zauwaza, a spedzamy troche czasu razem. Zla kobieta ze mnie :(

Gość gość
Mój mąż też się zauroczył koleżanką z pracy, tylko że on mi o tym powiedział od razu. Widziałam tą koleżankę, jak dla mnie nic specjalnego, mniejsza ode mnie z krzywym nosem (nie żebym ja była jakąś pięknością). Na szczęście za niedługo się stąd wyprowadzamy.

Gość gość
Powiedzial ci? Podziwiam. Jak to odebralas? Ja jestem pewna, ze gdybym powiedziala, to wybaczylby, ale by go to zabolalo, i do tego pracuje z tym facetem, wiec pewnie by go to draznilo codziennie. Ale jest w tym tez troche egoizmu, bo gdybym sie przyznala, musialabym, ze tak powiem, calkowicie przestac szukac z nim kontaktu, a na to nie potrafie sie zdobyc.

nienawidzę sciembiaczy, a Ty jestes sciemniara. "Kocham mojego faceta i ani mysle o seksie z tamtym, ale chca go i mam szanse u niego?" nienawidzę takich typów... Brrr...

Gość gość
Nie chce seksu, bo zniszczyloby to zycie czterem osobom. Jestem na to zbyt dobroduszna. Ale gdybym poznala go jako osoba wolna, gdyby on tez byl wolny, iskry by sie sypaly. To wlasnie mi sie nasila, wczesniej byly tylko motylki i westchnienia ukradkiem.